Faqe e re Forumi i Sipërmarrjes

Mabela

Primus registratum
Përshëndetje, doja ta nisja postimin tim të parë në këtë forum duke qene se jam anëtare e re, me forumin tim
https://fosi.al/
Fosi është një forum që trajton vetëm çështje biznesi, problematika të biznesit në çdo fushë qoftë teknologji, marketing, legjislacion etj.
Doja të falenderoja forumin AlbForum që jep mundësinë e reklamimit të produketeve tona dhe shpresoj t'i hidhni një sy faqes. Çdo koment, sugjerim i juaji është një ndihmë për ne!
 
Top