Fjale shqipe me nje rrokje

Al-Punk

Still here
Jam i interesuar te krijoja nje liste sa me te gjate me fjale shqipe me nje rrokje. Kryesisht folje, por dhe emra eshte OK
Kush di ndonje te lutem te plotesoje listen:

Folje
rrok
cik
prek
ha
pi
rri
shih/sheh
rrej
prej
kap
prek

Emra
terr
err
berr
 
Top