Filmi ne Marubi

  • Thread starter http://shqiperia.com/feed
  • Data e fillimit
H

http://shqiperia.com/feed

Guest
Filmi në “Marubi” Akademia e Filmit dhe Multimedias “Marubi” shfaq çdo të enjte në orën 1900 në ambientet e saj filmin e së enjtes. Filmat janë në gjuhë origjinale të subtitruar. Kurse të premten datë 21 janar ora 1900 në kuadrin e “Të premtes së kinemasë spanjolle” do të projektohet filmi spanjoll "La Buena Nueva" (The Good News) i regjisores Helena Taberna prodhim i vitit 2008. Filmi është në spanjisht me subtitra anglisht. Ky aktivitet organizohet nga Ambasada e Spanjës dhe Akademia e Filmit dhe e Multimedias "Marubi". Hyrja është e lirë për të gjithë filmat. Akademia e Filmit dhe Multimedias “Marubi” ndodhet në Rr. “Aleksandër Moisiu” Nr. 76 ish-Kinostudio. Për më shumë informacion kontaktoni Tel/fax -355 42 365 188/157.

Lexoni me tej
 
Top