Filmi “KOLONA” i Ujkan Hysaj falas në Internet

BeRaTsi_MiZeRje

Aktivist i AlbForumiFilmi i mirënjohur “KOLONA” me 16 çmime kinematografike ndërkombëtare tani edhe online në Internet falas, tek festivali i filmit Viewster!
Ky është linku i filmit “KOLONA”: Viewster.com/Column

Më e rendësishme është që filmi të votohet nga audienca për të futur tek lista e TOP 10 filmat më të mirë! Ju lutem mos hezitoni që të votoni dhe të përkrahim artistin tonë shqiptarë z.Ujkan Hyzaj.

Si të votohet filmi "KOLONA":
1. Klikoni në linkun www.viewster.com dhe pastaj klikoni LOG IN
2. Ju mund të bëni LOG IN edhe me FACEBOOK
3. Kërko në SEARCH: Column, pastaj kliko tek filmi
4. Pas disa sekondave ju mund të bëni LIKE
5. Kërko dhe dy filma tjerë në fundi të listës së filmave dhe bëjeni LIKE

Vetëm në këtë mënyrë vota për filmin "KOLONA" bëhet valide!
 
Top