Filma me qera?

Never Alone

Primus registratum
Filma me qera?

Netflix.com apo Blockbuster????

Netflix eshte online order i DVD-ve me qera, $20 ne muaj, mund te marresh sa te duash, mail eshte falas, gjen filma nga klasiket tek filma me te fundit.

Ndersa Blockbuster, te paguash per c'do film, ka afat te kthimit te filmave edhe penalti nqs nuk kthehet ne kohe, eshte me i sigurte qe nuk hup filmi.

Doja te dija nqs e keni provuar te dyja dhe cili eshte eksperinca juaj? Ca mendoni cila eshte me e mire?

moonlight

Primus registratum
Re: Filma me qera?

Ne Blockbuster i fejushmi im len lesht e kokes se asnjehere nuk i kthejme ne kohe. :shrug:
Do shoh ne gjej me teper info rreth Netflix se mbase ia vlen me teper.

Never Alone

Primus registratum

Sot sapo mora 3 filma nga Netflix, sepse te japin dy jave free trial, te shohim si do te shkoje. /pf/images/graemlins/smile.gif

moonlight

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blah Blah $$$:
[qb] Sot sapo mora 3 filma nga Netflix, sepse te japin dy jave free trial, te shohim si do te shkoje. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Good luck! /pf/images/graemlins/smile.gif

bengu

Primus registratum

me pelqen idea e ketij netflix.com po si duket ne canada nuk funksionoka... :shrug:

Never Alone

Primus registratum

Me pelqen shume ky Netflix eshte ultra te pakten deri tash. Brenda kesaj kohe kam pa 8 filma, nga keto dy filma te kinematografise europiane /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

moerb1915

Primus registratum

Sa me qef do e kisha provuar kete menyre te re rent-imi, po kush ka kohe me pare ne shtepi sikur dhe nje film ne muaj. Keshtuqe nqs me ka hypur ne koke me pa ndonje film qe s'eshte ne movie theaters, atehere per mua ja vlen me shume $4 (i rrumbullakosur) i Blockbuster-it sesa $20 i Netflix.

roberto

Primus registratum

Netflix-in kam gati 6 muaj qe e perdor rregullisht.
Nuk eshte keq dhe me ca lexoj per bluckbuster eshte shume me i mire.

Tani bile po shof Deerhunter me De Niron fale Netflixit