Festivali 43 ne RTV

lule-bore

Primus registratum
Festivali 43 ne RTV

Mbreme perfundoi festivali 43 ne rtv kenga fitese e ketij do te shokoj e te perfaqesoj shqiperin ne euro-fest . Q mendoni per fesivalin e sivjetshem per
Per prezantesit LEON MEKSHI& WEDA ELSAJED
2)Skenografija
kenget e pereferuara
Prezantuesit kan lene shume per te deshiruar me nje skenar qesharak
Skenografija aspak e bukur
Kenga fituese Ledina Celo ok e bukur beoj se do na prezantoj nice ne euor-fest
Cmimi pare LEDINA CELO
cmimi dyte ; LUIS EJLLI
cmimi tret ; JONIDA MALIQI
kenga ime e preferuar dhe qe i pershtatej denjesisht festivalit te muzikes se lehte ka qene dueti ROSELA GJYLBEGU& ARBER ARAPAJ te cilet nuk moren cmim
Dicka qe la per te deshiruar pse te mos ekzistoj nje cmim publikut ????

Guest
Re: Festivali 43 ne RTV

Lule - Bore..faleminderit per informacionin.
Me vjen keq, qe smund te bej asnje koment, pasi skam pare gje..
Te pershendes.. :wave:

DANA

Primus registratum

Une do beja pyetjen: Festival ishte ky i sivjetshmi apo Ethet e se Premtes? se nuk e kuptova mire.
Skenografia ishte e tmerrshme. Ai prezantuesi nje manjak seksual. Asnje kengetar BIG. Juria vetem pensionista. Ledina Celo, cope cope. Lum ne kush do na prezantoje ne Europian.

ados

Primus registratum

dana( dana, apo dana international) ,festivali i kengeve?Me te vertet ka akoma festival kengesh ne shqiperi. Hera e fundit qe kam pare gje te tille ishte ne 1990.Vazhdon akoma?

Oliver/Andi

Forumium praecox

Festivali...
Lere se kete rradhe e kishin tepruar fare..
Per mendimin tim tani s eshte me festivali i kenges shqipe (gjeja me e rendesishme e vitit per muziken e lehte) por thjeshte nje festival per te zgjedhur kengen europiane per kengetaret nje konkurim mes etheisteve...
kurse sa per prezantuesit jam kenaqur fare me ta, si duket do tja kene futur gjithmone perpara se te dalin ne skene nga nje Joint dhe kan qene High se vetem kshtu mund ta spjegoj paraqitjen e tyre sikur te ishin nen ndikimin e droges.
Eh i ka ikur shkelqimi atij festivali po he