Pune Durres, ofroj vend pune Shofer dhe shperndarje te porosive te klienteve

A

admin

Guest
Kompani qe prej shume vitesh Trajton produkte te ndryshme per Bare – Hotele – Restorante –Ente Publike etj kerkon te punesoje kryesisht si shofer dhe motorrist per shperndarje si dhe ne raste nevoje per pune te ndryshme ne magazine si … Me shume

Continue reading...
 
Top