DoLoReS'S BiRtHdAy

Goca

Primus registratum
Re: DoLoReS'S BiRtHdAy

Dolores, edhe 300 ! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tu shtofte rraca sa me shpejt.. /pf/images/graemlins/laugh.gif , t`rafte naj nuse kusheriri e hajrit... /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: Heshtja vlen ma shume se dy Essay -te e siperme... /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

:wave: edhe 1000!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif sot e kishte ditelindjen dhe nje shoqja ime dhe shoku im i ngushte :eek: ...

TEA

Forumium maestatis

006044a.gif

Deshirat e tua ne vesh t'Perendis Zemra :kiss:

alinos

Forumium maestatis

Per pak desh me shpetoi datelindja jote derman!

Edhe nje 100! Qofsh e lumtur! :kiss:

fireworks.jpg

holtienka

Forumium praecox

this is your day my shtriga.
HAPPY BIRTHDAY , 100000000 vjec and shake what ur mamma gave ya cuz it's you day.
luvs and hugs
smocheeess :kiss: :kiss:

Eni_883

Primus registratum

Ua se kisha pare une kete /pf/images/graemlins/blush.gif . Sorry for the delay but I wish you all the best and hope you had a very veryyyy happy birthday. :wave:

Kordelja

Valoris scriptorum

Gezuar ditelindjen Dol /pf/images/graemlins/wink.gif shume urime per ty /pf/images/graemlins/smile.gif

Kalofsh bukur sot :wave:

D-J

Forumium maestatis

me ne fund ja nje rast per te te folur prape dhe pa te te vene shume ne pozite te veshtire /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gezuar ditelindjen dhe bofsh qef :tipsy:

Dolores

Primus registratum

Ohhhh s mban njeriu dot nji sekret ne forum /pf/images/graemlins/tongue.gif keshtu eshte kur ke te dashur Beba gojemadhen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :wub:
Flm te gjitheve /pf/images/graemlins/smile.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] Ohhhh s mban njeriu dot nji sekret ne forum /pf/images/graemlins/tongue.gif keshtu eshte kur ke te dashur Beba gojemadhen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :wub:
Flm te gjitheve /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Shigjetarja ime ... qe me c'pon zemren sa here me shikon ... Aries edhe Shigjetari cifti me i perkryer :wub: :kiss:
H.B again love!

Danae

Primus registratum

Une si gjithmone me voneseee :cry:
E mira "U Befsh 100 Vjec" e jete te lumtur.
Te uroj te jesh magjepese perhere. :kiss:

zog

Primus registratum

gangstere a di nga vjen fjala MAGJEPSESE, nga fjala MAGJI; MAGJUPE, mnjf jevge, ose egjyptiane. ngaqe ato perdornin bukurine por dhe magjine per te t'prish mendjen. si puna Kleopatres me Çezarin.

por meqe jam po uroj dhe une: jete te gjate me hare e shend por dhe pare, e kur i thone: se shpejti me burre nga ata me lesh ne ture /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

Si perhere i vonuar ne raste te tilla... Si embelsire me nje fjale, nga fundi /pf/images/graemlins/laugh.gif Me pat thene zogu qe e kishe ditelindjen /pf/images/graemlins/laugh.gif por s'u bera mukajet te te uroja me perpara ketu :confused:
Epo urime dhe nga une, t'u rrit'te dashnia ne zemer, bashke me te gezimet dhe njerezit qe i do shume shume shume /pf/images/graemlins/wink.gif ti kesh perhere afer, te gezuar dhe te lumtur.. se ta shtojne dhe ty lumturine me dashje dhe pa dashje, qe mos t'i ngelet hatri asnjeriu! Mistrecer qe jane keta njerezit qe i do shume shume shume ama... /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: Happy "festa" shopping! :wave:

-------------
"What now, you can afford to be in my mind too? You ended its parting from the heart you stole long ago though!"

Hermesss

Primus registratum

Yllo, sorry per vonesen, tani e pashe kete temen :shrug:
Gezuar ditelindjen e u befsh edhe 100! Pac fat, lumturi dhe shume dashuri ne jete /pf/images/graemlins/smile.gif

p6383.gif

Ndoshta kur te vish ketej, do kemi kohe per nje kafe...
:kiss: :wave: