Ditari i AF-se!!!

eM

Paper Moon
Ditari i AF-se!!!

Miresejugjeta perseri te dashur bashkebisedues the AF! WOW me kishte mare shume malli per te gjithe ju njerez! Kjo tema ka qene gjithemone shume cool keshtuqe thash ta hap edhe nje here!!

PO ju pres te tregoni se si e keni kaluar diten si benit nje here e nje kohe! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Lets rock this place
:rockband:

Love
eM

Shqiptarja

Primus registratum
Re: Ditari i AF-se!!!

Mire se te gjeta ty eM dhe te gjithe ju anetareve te AF-së.
Me kishte munguar shume AF,edhe pse nuk kam qene edhe aq e rregullt ne shkrime,megjithate AF-në e kam pasur si nje mik qe me shoqeronte ne kohen e lire.
Eshte MREKULLI kthimi i AF-se.Per mua (besoj edhe per shumicen e anetareve) Albforumi do te thote,shoqeri,relaksim,do te thote "flakeni brengat dhe ktheni buzeqeshjen ne fytyrat e juaja"!

Me respekt te gjithe juve,
Shqiptarja

eM

Paper Moon

Ke shume te drejte! Af mer nje pjese te mire te kohes sime te lire dhe nuk behem pishmas se eshte vertet nje mrekulli!
Njerezit jane aq cool sa ska me!

I love all these people!

LOVe
eM :thumbsup:

AnaBlue

Forumium maestatis

Gerrmova per ca kohe ne labirinthet e Albforumit per te gjetur ditarin qe nuk e kisha pare prej kohesh. Qenka gjithe pluhur i harruar prej disa muajsh dhe askush nuk qenka kujtuar per te shkruar.

Po mire atehere, po shkruaj vete. Ndodhem ne nje gjendje shpirterore shume te keqe dhe ku ka me mire se te shkruash ne nje ditar te humbur dhe te harruar diku? Deshira me e madhe e imja kete moment do ishte te ndodhesha ne nje ishull te larget dhe te braktisur ku mos te kete asnjeri. Nuk dua te degjoj zera njerezish, fytyra njerezish dhe hipokrizia e races time me ka ardhur ne maje te hundes!

Te jetosh qenka e lodhshme....

Isabelle

Valoris scriptorum

Une kam nja nje jave personalisht qe kam deshire ti fus nji te kapme diellit dhe tja them n'surrat ca gjona. Ti them qe na u kalben kockat me ket gri-llek, dhe shif kur t'na rriten kerpudhat neper trup. DISGUSTING !!!!!!

Diell budall !!!!

Kordelja

Valoris scriptorum

Ditari nuk eshte vend vete per kujtime te keqia dhe gjendje te mjergullta, por une do solidarizohem.

Doja te isha zog, nje qenie pa gjendje civile, pa regjistrim, pa pasaporte qe te fluturoja ku te doja pa u kontrolluar, te isha nje zog i lire, ndoshta edhe i vetmuar...ne kerkim te kroit, ne sfide te distancave.Do doja...sa shume do doja.

Kjo dita e sotme nuk eshte fort e keqe, kam njohur dhe me te keqia, do njoh edhe me te mira ...te gjiteh do njohim dite te mira /pf/images/graemlins/smile.gif .

cukolja

Primus registratum

pershendetje antaret e AF-es!!! nuk jam e sigurte qe e kam kuptuar se cdo thote AF por me sa kuptoj me pelqen dhe do kerkoja prej jush ndoshta mirseardhje per mua apo ngrohtesi per ta ndier veten mes miqesh. :wave:

Guest

ditari i af me ben pak melankolike kur e shof dhe lexoj shkrimet tuaja jetojeni jeten o njerez mos e shtypni kaq shuem veten :rolleyes:

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kiti the best:
[qb] pershendetje antaret e AF-es!!! nuk jam e sigurte qe e kam kuptuar se cdo thote AF por me sa kuptoj me pelqen dhe do kerkoja prej jush ndoshta mirseardhje per mua apo ngrohtesi per ta ndier veten mes miqesh. :wave: [/qb]
Mireserdhe Kiti. Edhe une per vete e re jam. Ja ku u beme dy...

AnaBlue

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Une kam nja nje jave personalisht qe kam deshire ti fus nji te kapme diellit dhe tja them n'surrat ca gjona. Ti them qe na u kalben kockat me ket gri-llek, dhe shif kur t'na rriten kerpudhat neper trup. DISGUSTING !!!!!!

Diell budall !!!! [/qb]
Faleminderit qe e bere /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Nigjo, se po deshe i nrrojm bashk, te jap diellin me jepe ret. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Grenxa

Primus registratum

Sot ndjehem e cliruar nga dicka qe doja dhe kisha per ti thene nje mikeje te vyer. /pf/images/graemlins/smile.gif
Veretet qe e mabrova gjysmen e mbetur te paketes ,po jam elumtur qe gjithcka kaloi mire . :kiss:

Feld-Marshalli

Primus registratum

kurse une sot do te doja qe mos te shkoja ne pune dhe mos te rija aty deri ne 12 te nates po te isha ne nje makine dhe te beja si nje here e nje kohe eksplorimin e bregdetit shqiptar qe ka pejsazhe mahnitse, te arrija ne ate liri qe mos te me kerkonte njeri llogari dhe ti afrohesha sado pak ati stilit te jeteses se Dean Moriarty-t. shkurt muhabetit te isha i lire si nje kohe dhe mos te isha i detyruar te shkoja ne pune diten e djele.

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] dite e merzitshme... me nje fjale dite koti! [/qb]
Ske ci ben, 19 gushti 2003 kshu e paska.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Dite diabetike, njerez dietik qe zgjasin antenat e perceptimit me kurrnaceri a thua se u harxhohen antenat tek perceptojne jashte vetes, tmerr!

Ekziston dhe nje bote pertej tendes edhe pse e ndryshme!