DIJAMANTI DHE PREMTIMI LANSOJNË KLIPIN E KËNGËS “AFROHU TI VEQ PAK”

mirdita

Papirus rex
Bashkëpunimi i radhës vjen nga dy këngëtar të talentuar Dijamanti dhe Premtimi. Kënga titullohet “Afrohu ti veq pak” dhe është punuar në studion e Mbretit Records në Zvicër.
Zhanri i këngës është argëtues i përzier edhe me ritme popullore. Dijamanti dhe Premtimi rrëfejnë për portalin tonë, se kanë punuar intenzivisht për të sjell një këngë të bukur. ''Urojmë që kënga dhe klipi të pëlqehen, pasi kemi punuar shumë që të sjellim një projekt më special'' thanë ata./10minuta/

http://www.10minuta.com/magazina/42...mi-lansojne-klipin-e-kenges-afrohu-ti-veq-pak
 
Top