i agreeFillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Per veten time mendoj qe Tirana ka djemte me te bukur. Megjithate edhe Durresi nuk eshte se eshte shume mbrapa.[/qb]
rrofte sinqeriteti!Fillimisht postuar nga Amira:
[qb] Vallahi Durresi i ka cunat e bukur po nga trute nuk jane te "perpunum" fort!!
Shkodra i ka cunat e bukur gjithashtu /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ty jo vetem qe do ta heqin kombesin durrsake por qe sot e tutje do te duhet te kerkosh i vize me hy n'Durres.Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb] Une them : Tirona..... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Une e pranoj me sy myll ate qe do m'prezantosh tina..... /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Ka lezet kjo artistja e ligjit.. Tre llafe thot dhe i zejn ven priheresh..
Kena me ta gjet nji azgon mu ke 21 dhjetori lale qe te na zbukurosh kryqezimin /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]Hej zot i modh........ s'guxo robi me qene realist..... /pf/images/graemlins/tongue.gifTy jo vetem qe do ta heqin kombesin durrsake por qe sot e tutje do te duhet te kerkosh i vize me hy n'Durres.
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga Durrs@ku:<br />[qb] Nuk kam komente se ktu ta 10-in direkt... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
si flitet keshtu per patriotet /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Amira:
[qb] Vallahi Durresi i ka cunat e bukur po nga trute nuk jane te "perpunum" fort!!
Shkodra i ka cunat e bukur gjithashtu /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Hmmm...! Je... e sigurt ti...?Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] shqiperia aq e vogel sa eshte, vec kete shoh: ne pergjithesi veriu ka me teper djem te gjate sesa Shq. e mesme. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]