Cili eshte programi juaj i preferuar televiziv???

Megg

Carpe Diem
Per mua eshte ''wake up '' ne Top Channel,,,nje program qe te zgjon me energj,dhe nen tingujt e muzikes apo artikujvete ndryshm mbi te rejat e fundit!!
 

Megg

Carpe Diem
Edhe pse eshte hequr nga lista mos ki frike te thuash qe portokalli te pelqen me shume.....Gjithsecili ka mendimin e vet!!!
 
Top