cifte sekrete vip ne Shqiperi

mirseardhja

Primus registratum
cifte sekrete vip ne Shqiperi

Shqiperia eshte e vogel dhe thashethemi perhapet shpejt. Ne forume te tjera shkruhet per cifte vipash dhe une kam qejf te flasim per to dhe te votojme per ciftin me te preferuar. Cifti me i dyshimte vip eshte Edi Rama dhe Rudina Magjistari. A jane apo jo bashke ata? Une kam degjaur qe Edi eshte i lidhur me Sonila Mecen dhe Rudinen e ka lene. Ata jane te dy brune shume simpatike dhe te gjate dhe shume inteligjent. Rudina ka kohe qe nuk del ne ekran. Nje cift tjeter qe perflitet eshte Ami e Portokallise dhe Ermali i SHBLSH. Keta me duken cift koti se kjo Amarda eshte shume kinge per Ermalin qe edhe me perpara ka pasur nje balerine te Fiksit. Nje tjeter cift eshte Xhemi dhe Alban Skenderaj. Kot fare se Xhemi eshte shume seksi kurse Albani si kalama. Albani me shume shkon me ate gocen qe ben reklamen e Vodafonit. Pastaj eshte Oni Pustine dhe Anbeta qe jetojne ne Itali, po ky Oni dukej qe ia dridhte sidomos me pergjigjet qe dha tek Cani. Flitet shume edhe per Orinda Huten me Florin kengetarin. Me pelqejne si cift megjithese nuk e di sa e vertete eshte. Keto me erdhen ne mendje. Po patet te tjere na i thoni se mes tyre jane edhe personazhet tona te preferuar.

MLK

Primus registratum
Re: cifte sekrete vip ne Shqiperi

ja dredhin njoni tjetrit thu!Harruat dhe Tosin me Salen qe lejn rakime ilegale /pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

rakime apo takime?....po ti mos i ke ndjekur gje? na thuaj ca kane be ekzaktikisht?

MLK

Primus registratum

Jane llafepistos mij /pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

he mo he mos ki turp po trego..si ben dhe ky

MLK

Primus registratum

Ah moj koke qe nuk mban mend emrat e shokeve /pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

MLK..po te imagjinoj ty duke u mbajtur pishtarin te 2ve /pf/images/graemlins/lol.gif

MLK

Primus registratum

Une jam tu t'imagjinu tu u hudh ka gomonia /pf/images/graemlins/laugh.gif

mirseardhja

Primus registratum

dmth paskemi nje cift homoseksual ne politike, ja po e shtoj dhe kete ne liste

ere

Primus registratum

e shikon MLk ..melis une s'thashe gje..MLK tha...
kur te hidhem nga gomonia, mlk dua te me shpetosh se sdi not

mirseardhja

Primus registratum

po nga ky cift nuk del asgje, ata smund te pjellin, hajde flasim per keta qe mund te na trashegohen

^^MIA^^

Forumium maestatis

Si nuk hoqem dore nga thashethemet !!Papapap c'popull paskemi qene.

pinkparadise

Forumium maestatis

pse çuditesh ti,
un jam e sigurt qe thashethemi i pare ka lindur ne shqiperi /pf/images/graemlins/laugh.gif
si gjithmon popull per se mbrapshti ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

mirseardhja

Primus registratum

kot dhe juve tani. Vipat jane ne qender te vemndjes dhe nuk i shpetojne thashethemeve. une nuk po i shaj, hajde tregojme cfare dime per personazhet qe na pelqejne.me shume per te kaluar kohen dhe per te gjetur tema bisede pervec atyre te rendesishmeve me te cilat nuk merremi dot gjithe diten.

Ergler

Primus registratum

Melis do te thoshe se ke dhene nje vleresim jo real per djaloshin A Skenderaj.Jo ajo e shemtuara tek reklama por edhe xhemi eshte si nata me diten me te.Jane me mijra fanse te Albanit ne te kater anet e vendit.E ke pare se si ulerasin kur ai kendon dhe duan ta prekin pak.Sa per thashethemin mbi hamenon e bashkise nuk eshte i sakte.Ai nuk eshte i sakte si mashkull sepse eshte steril dhe kete e ka treguar martesa e tij e pare kur e shoqja ishte pregnant me te jatin dhe ai e ndau.Nuk e besoj ti afrohet ndonje femer nje njeri qe ka vetem emrin mashkull.

mirseardhja

Primus registratum

Sa i rende o elektricist. edhe mund te jete e vertete ajo per Edi Ramen une thjesht thashe dicka qe degjova. sa per albanin, ai eshte kengetar shume i mire dhe nuk e mohova por nuk mepelqen ne paraqitje. ky eshte mendimi im.

abs

nuk e di...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Orinda Huten

[/ QUOTE ]
te jet valle mbiemri i kesaj goces ashtu moj /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

per temen s kam ndonje news /pf/images/graemlins/laugh.gif

mirseardhja

Primus registratum

o_le edhe une cuditem me kete mbiemrin. kshtu e ka orinda Huta. jam shume e kenaqur qe shqiptaret e albformunit nuk merren me thashetheme. asnjeri nuk shton asgje mbi ato qe thashe. bravo. kam edhe ca te tjera qe rrexojne te parat po po i le se s'paska interes

Brisi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif <font color="#666666"> </font> Melis qe paske shume qejf thashethemin. Sonila Meco eshte e sigurt qe esht e lidhur me Erion Veline dhe Edi Rama me Rudina Magjistarin. Leri te qete njerezit se po i ndan nga dashnoret. Une njof ke Mjafti dhe besoj te mjafton dhe ty informacioni. /pf/images/graemlins/rockband.gif