Cfare preferoni?

regele

Forumium maestatis
Cfare preferoni?

Pyetja nuk eshte shume erotike, mund te hapej si teme dhe tek Trupi dhe Shendeti, por :

Cfare pije preferoni perpara se te beni dashuri? Me cfare e ngrohni atmosferen? Muzika e preferuar perpara se te arrini ne krevat?

Vere e kuqe me ...(sekret) /pf/images/graemlins/smile.gif dhe Rod Stewart ose Francis Cabrel ballads bejne efekt!

mozaiku

Primus registratum
Re: Cfare preferoni?

Une zakonisht kujdesem qe afer te mos kete cakmake dhe shkrepse... /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

me ty u dashka dhe nje estintor me vete /pf/images/graemlins/tonguee.gif

i_own_u

Primus registratum

meqe jemi n'tem estintoresh /pf/images/graemlins/lol.gif

po ju tregoj nje barsalet /pf/images/graemlins/laugh.gif

futet njona tek nje dyqan SEX-SHOP dhe pyt shitsin sa lek kushto ai vibratori ngjyr blu /pf/images/graemlins/tonguee.gif

shitsi: pooo ai esht i ksaj mizure dhe ka kte çmim...

klientja: aha e po ai me ngjyr t'zez...?

shitsi: poo ktu kalojm ne nje mizur me t'madhe dhe çmimi naturalisht ngrihet

klientja: aha e po ai me ngjyr roz...?

shitsi: ehhh dhe ktu jemi tek nje çmim me te ngritur sepse mizura esht me e madhe

klientja: Ok, kuptova e ajo ngyra e kuqe ç'far çmimi ka...?

shitsi: eeee joooo zonj estintori nuk esht ne shitje /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

MLK

Primus registratum

Ponç me hi cigare mrena /pf/images/graemlins/laugh.gif

popkin

Forumium praecox

JO SERIOZISHT UNE JAME ROMATIK EDHE IBAJE PLANET PERPAR
PO NEQOFTE SE GATUAJ NE SHTEPI
NOSHTA NDONJE SHISHE ME VER TE BARDHE
PO UNE JA BEJE QEFIN SHUME FEMRES

Dooris07

Primus registratum

qyqaaaaaa... pik e zez!!!
Cburrash jeni ju mer qe doni litrat me vere perpara... seshte zotesi ajo /pf/images/graemlins/laugh.gif zotesi eshte ta besh esell... pa pije alkolike me 5 yje /pf/images/graemlins/laugh.gif

woooooow

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif
Ku ja mban ketyre esell mi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Dooris07

Primus registratum

kan frike qe tremben nga ajo.... apo kan friken e ndo1gjeje tjeter...??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

regele

Forumium maestatis

Sa Shote Galica paska patur ketu ne forum dhe nuk a paskam ditur une : ) Kush tha: Pi per tu dehur! Pi per te krijuar atmosfere, nje gote, maksimumi dy...tani se jeni pijanece vete ju, nuk jua ka fajin njeri /pf/images/graemlins/smile.gif

Dooris07

Primus registratum

ueeee azemi... sa shpejt u acarove /pf/images/graemlins/laugh.gif
po benim shaka po he... behu tap sa te duash...ste pengon njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif fundja... mbase ske faj ti... kush e di te isha ne vendin tend une dhe une do kisha nevoj per tu bere tap... who knows /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Keshtu eshte kur nuk debiloheni per jave goca, na beni te pim masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif e behemi me vese /pf/images/graemlins/laugh.gif

woooooow

Primus registratum

Ty te jap te drejte te pish meqen se u shoqeroke vetem me "leshra" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dooris07

Primus registratum

pikerisht ate thash dhe une... juve sju vejme faj qe deheni /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
JO SERIOZISHT UNE JAME ROMATIK EDHE IBAJE PLANET PERPAR
PO NEQOFTE SE GATUAJ NE SHTEPI
NOSHTA NDONJE SHISHE ME VER TE BARDHE
PO UNE JA BEJE QEFIN SHUME FEMRES

[/ QUOTE ]

Yllo kur je i lire ti te kaloj iher nga ty /pf/images/graemlins/devil.gif

policia

Forumium maestatis

une nuk e kam te domosdoshme te pi patjeter dicka. sa per atmosfere mund te jete muzike qofte edhe pak humor pse jo.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

leng karrote dhe kenge te Mentor Xhemalit....mmmm goxha mbremje...e nxehte /pf/images/graemlins/grin.gif