Cfare ben Kinezi kur bie shi?

S

Scorpion

Guest
Re: Cfare ben Kinezi kur bie shi?

Laget ose rri poshte çadres /pf/images/graemlins/laugh.gif
 

Jane

Primus registratum
Re: Cfare ben Kinezi kur bie shi?

/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/smash.gif
 

Jane

Primus registratum
Re: Cfare ben Kinezi kur bie shi?

bravooooo... e gjete, po pse nuk durove dhe ca per te dhen prgj
 
S

Scorpion

Guest
Re: Cfare ben Kinezi kur bie shi?

ngrofet e Kondre, ngrofet /pf/images/graemlins/laugh.gif
 
S

Scorpion

Guest
Gjeegjeza...

Ca bejne 17 bjonde para nje diskoje ku eshte shkrua tabela "Ndalohet Nen 18"?
 

ODISEA

Primus registratum
Re: Gjeegjeza...

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
kam qesh me lot /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
mos u merzit Skorpe, po t'a ngjeshi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
 

bebi

Primus registratum
Re: Gjeegjeza...

OL. /pf/images/graemlins/kiss.gif

(iii ca m'ke ba me qesh /pf/images/graemlins/lol.gif)
 

KoDoShi

Primus registratum
Re: Gjeegjeza...

Scorpe na thuj zgjidhjen e problemit te bjondeve, s'e perndryshe do besojm ne ate c'ka tha Arco me lart /pf/images/graemlins/laugh.gif!
 
S

Scorpion

Guest
Re: Gjeegjeza...

E ka gjet e ka gjet. /pf/images/graemlins/laugh.gif Pak a shume presin te vije e 18-ta dhe futen /pf/images/graemlins/laugh.gif
 

maty

Primus registratum
Re: Gjeegjeza...

marim fryme /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.s ma tregoi vete para /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
 
Top