ca eshte seksi o kalamajaaaa?

Goca^Babit

Primus registratum
ca eshte seksi o kalamajaaaa?

hihih gjasme ee..e vura sa per shaka ate titull /pf/images/graemlins/laugh.gif . Tani kjo shoqja e dhomes sime (qe jetojme bashke dmth) ka 1 pyetje dhe do ca pergjigje serioze jo kshu "Fast thoughts"
Do benit seks me dike ,qe do ua thonte hapur, s'dua te bie ne dashuri me ty, por do me pelqente te beja seks me ty..dhe nese ti e pelqeje jashte mase ate person? si do veproje?
(ahoqja mezi pret te lexoj mendimet lol) Te fala keni..

assassino26

Primus registratum
Re: ca eshte seksi o kalamajaaaa?

Uaaaaa si thote kjo,shoqja....Thuj mi goce qe kom qef vete me mor vesh si e keni menjen.
Un per vete po te ishte bukuroshe do beja sex qe cke me ate pune edhe do isha i kenaq qe ka ate menje

usta_Qima

Primus registratum

ne ven mi thuj asaj "shoqes" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca^Babit

Primus registratum

hahaha gati jane keta "pedofilet" e dreqit..
Ajo eshte minorene more, 17 vjec, e 11 muaj, e 4 javshe, e 1 dite, e 23 orshe, dhe 59 sekondaaa /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ne mesim:

Mesuesja i thote nxhenesit:
-Cohu dhe vizato zemren.
Cohet nxenesi vizaton zemren dhe poshte dy kembe.
Ja ben mesuesja:
-Po perse ke vendosur dy kembet?
-Eh po degjova mbreme babane tek fliste me mamane dhe i tha: Hapi kembet zemer. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ca eshte seksi, ashtushe nje burre dhe nje grua bashkohen bashke. Edhe e bejne ate punen /pf/images/graemlins/laugh.gif

NoBoDy

Primus registratum

Hajde te keqen e shoqes. Dhurate te bukur dashka per 18 vjetor /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca^Babit

Primus registratum

ahahhahaha assasino u hodhe ti ee..
ps: nodoby yea yea ,leje se ca do ajo, ti ke ndermend ti blesh noi gje?

hahahaha o paperina e bukur ajo..meqe e kemi te seksi ja te them dhe une dicka.
- Ishte babai dhe cuni vogel, po plotesonin ca formulare, edhe e pyet djali babin, o ba ca eshte seksi?- babai u zu ngushte, dhe po ja shpjegonte gjerat me delikas, pasi mbaroje i tha djali : o ba po gjithe keto shpjegime per kete kutine e vogel?
(djali donte te dinte, se te formulari behej pyetja - what's your sex, M or F " /pf/images/graemlins/wink.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Hahahahahahhahah /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ja nje tjeter :

Pyet femija i vogel te jemen e saj:

-O ma si behen femijet?
E jema :-Dalin nga barku :eek: :eek: :eek: thote ajo.
Femija:- Po po ate e di. Por si hyjne ne bark ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca^Babit

Primus registratum

hahahahaa paperina qenke e forte ti.
Ja dhe 1 tjeter:
ishin ca djem te rinj dhe po rrinin para 1 bordello, aty kalon 1 grua plake dhe u thote: o cuna pse rrini ketu more?- edhe keta per ta tall i thone, o none shiten karamele, edhe gjyshja po rrinte ne rradhe. Aty kalon 1 cun i ri tjeter dhe i thote- ecc none none te paska shku menia ee? -uuuu te marte e mira i thote kjo, jo mo derman, ku ka dhemb nena, po sa ta mbaj ne goje looool /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sara

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Goca^Babit:
[qb] hahaha gati jane keta "pedofilet" e dreqit..
Ajo eshte minorene more, 17 vjec, e 11 muaj, e 4 javshe, e 1 dite, e 23 orshe, dhe 59 sekondaaa /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mosha eshte 16 vjec keshtu qe prape e kane nga nje shans keta. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

o Ju marrte e marra , po i mesoni ca eshte seksi nje BeBe , o Goca babit seksin do e msosh me kalimin e kohes.
Goca babit keshilla ime :
Shif TV mbas ores 23 !! po qe me fat edhe mund te jape TV keshilla (kuptohet qe nuk arrin te besh seks me TV ) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Code-Cracker

Primus registratum

hahahah Goca^bABIT!

Mos jeni gjo lezbike ju...se vdes ..per ju une..hahahah...

Nuk du shum une 1 NIGHT STAND GIVE U THE RITE END! :thumbsup:

Ciao yllo!

Goca^Babit

Primus registratum

o code me qafsh mu, pse je ngrit me endrra sot ee?
Ne lezbike, aman aman kur mesuan dhe shqiptaret lezbike, dhe gay, qe ne shqiperi s'kishin pare me sy, u beret dhe te vlersoni ju pale..
(i'm 100 % straight)..ti mos ke noi mendje me ndrru shoqate?? /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

seksi eshteeeee..... lere spo e them fare se do fus veten ne gjynah /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

seksi eshte ndarja e mekateve te burrit dhe gruas, te pakten kshu e di un. si ishte ay varjanti yt?

ps: ke ngron ndonji krem karamel kohet e funit e?

Code-Cracker

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Goca^Babit:
o code me qafsh mu, pse je ngrit me endrra sot ee?
Ne lezbike, aman aman kur mesuan dhe shqiptaret lezbike, dhe gay, qe ne shqiperi s'kishin pare me sy, u beret dhe te vlersoni ju pale..
(i'm 100 % straight)..ti mos ke noi mendje me ndrru shoqate?? /pf/images/graemlins/wink.gif

hahaha yllo...sjam ngrit me endraa une....po ja kam...fut 4 here ca lezbikeve...edhe...ma kenaqen shpirtin hahahh...TULL FARE...!

Sa per info rrusho une sjam ne Shqiperi edhe kam Vite qe jam larguar, por mendoj se edhe atje ka perparuar...

P.S Shoqaten une se nderroj yllo..se... shYQYR ZOTI ma ka dhan the rite seize to satisfy a girls dream...and my ladies keep on coming to me..so...

Ciao Yllo! :thumbsup:

Goca^Babit

Primus registratum

Code diten tull, naten qull /pf/images/graemlins/wink.gif (bej shaka zemra)
Nese i ben gocat pervete hallall ta bofte zoti .. edhe une te puç mmuazzzzz stay cool;)

assassino26

Primus registratum

Njele duke puth ti goce...,puth knej e puth anej do vush nga konsumimi i buzeve,pa folur p[er sekrecionet.Me mire kafsho,te kafshoj fort stay cool /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif