Bukuria sipas Lohan: Gjumë, ujë dhe meditim

BeRaTsi_MiZeRje

Aktivist i AlbForumiLindsay Lohan mendon se gjumi, uji dhe medimi janë të mjaftueshme për të qenë një femër e bukur.
Jeta e shëndetshme dhe Lindsay Lohan janë dy gjëra që nuk shkojnë aspak bashkë, por aktorja e famshme për prapësitë e saj këmbëngul se tashmë është një person krejt tjetër.Në një intervistë për revistën ‘Wonderland’, 27-vjeçarja thekson se “gjumi, pirja vetëm e ujit dhe meditimi” janë çelësi i bukurisë për një femër.

Nga seti i mëposhtëm fotografik, duket se Lindsay Lohan po thotë të vërtetën.

 
Top