Braveheart-Mel Gibson!

rinigjon

Primus registratum
Braveheart-Mel Gibson!

Ky eshte nje nder filmat me te mire te te gjitha koherave. Nje histori e ngjashme (identike) me ate tonen. Cfare mund te themi per te????

arber qemali

Primus registratum
Re: Braveheart-Mel Gibson!

filmi me i mire qe kam para ndonjehere.dhe do i kujtoja parashkruesit se e kam pare (jo ne video) me teper se 30 here dhe akoma me pelqen.padyshim me i miri i gibsonit ku ne te njejten kohe eshte dhe regjisor dhe produktor.
filmi fitoi 5 oskar.

Dua

Primus registratum

Puna me e mire e Mel Gibsonit deri tani, ne film luan rolin kryesor, si producent dhe si regjisor. Dikush tha se filmi eshte i gjate. E vertete! Filmat shume te gjate e humbin edhe efektin e tyre, kalojne ne monotoni. Por ka skenare te tille te cilet thjesht nuk mund ti shkurtosh e ti besh 'shortcut'. Ky film ishte njeri nder ta.

Montana ti the qe tematika e filmit kishte lidhje me historine tone. Por harrove te na besh me dije kush jemi ne? Une personalisht nuk mendoj se kishte ngjajshmeri lufta atekohe me nje lufte te shekullit 21. Megjithate lufta eshte lufte, cfaredo mjete te perdoren ajo gjithnje ngel e tmerrshme.

....nga Dua

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mi corazon:
[qb] Filmi me i mire i M.Gibson. Nuk shikohet per se dyti....... [/qb]
...mua me ka pelqyer aq shume saqe e kam pare 25 here deri tani....dhe mund ta shoh perseri. Nuk e di a eshte filmi apo Mel Gibson /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes:

mostro

Putraku

E kam pare kaq shume here qe nga 97 e deri tani sa ......boll me!!eshte aktor i mire,por kanalet shqipetare egzagjeruan nje cike si teper duke e riririririririrtransmetuar per me shume se 1000 here, brenda 8muajsh.
Gjithesesi eshte film shume i bukur! /pf/images/graemlins/laugh.gif

oneo

Forumium praecox

Po kete

The Patriot

kue e ka pare; thone qe eshte pak a shume si BraveHeart.

rinigjon

Primus registratum

The Patriot ka disa lidhej apo ngjashmeri me Brave Heart po ngjarja eshte krejt tjeter.
Po une do i preferoja te dy filmat se jan te mrekullueshem.

VitoCorleone

Primus registratum

Filmat e gjate nuk e humbin aspak efektin,perkundrazi ata veq qka e zgjojne kurreshtjen ,nvaret nga filmi dhe sa je i dhene mas filmave.

Braveheart eshte nder filmat me te realizume te Mel Gibson ,perkunder kritikave te medha nga anglezet ky film mendoj se ka pasur sukses te madhe ,dhe ka treguar botes nje te vertete te madhe te historise .

Dua

Primus registratum

Zoteri Vito Corleone filmat e gjate personalisht me merzisin mjaft. Ne kete rast bej perjashtim te filmit "Godfather" (qe me perkujtoi nicku yt te them te drejten), te cilin nuk merzitem asnjehere se shiquari edhe pse ka tre pjese mjaft te gjata.

Ik se dola edhe une nga tema...
wacko.gif

...nga Dua

VitoCorleone

Primus registratum

Dua te puth nga larg /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Flm shume ma ke bere qejfin per Godfather /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif edhe mua me merzisin filmat e gjate ama jo te gjithe