Black Hat 1.0 Prishtina

ad ifixit

Primus registratum
omuniteti për Siguri Kibernetike dhe Privatësi i organizuar si OJQ – Cybersecurity and Privacy (CSP) me misionin për ndërgjegjësimin e organeve publike dhe private, gjer tek shfrytëzuesi fundor ne hapësirën kibernetike dhe privatësisë.

CSP ne veçanti gjate vitit 2019 është e fokusuar ne ofrimin e hapësirën kibernetike dhe privatësisë.

Dhe ne baza vjetore ofrojmë ndihmë dhe mbështetje ne mbi 400 personave lidhur me shqetësimet/problemet qe janë mjafte serioze ne fushën kibernetike.

Ne kuadër te aktivitete te CSP-se, gjate muajit Mars 2019 do organizojmë Workshopin&Trajnimin Black Hat 1.0 Prishtina me moton “ Behu pjesë e zgjidhjes” i cili do te mbahet me datën 28 Mars 2019 (tbc) ne Orion Conferenc Center . Objektivat e këtij eventi janë qe hakeret, ekspertet e sigurisë kibernetike etje, te ndajnë njohurit e tyre. Si dhe te ofrohen dhe orientohen talentet e kësaj fushe qe te kontribuojnë ne sigurinë kibernetike si ethical hakere.

Kërkojmë mbështetjen tuaj dhe mirëpresim qe t'ju kemi partner medial ne këtë workshop&trajnim ku do te kemi shume përfaqësues te njohur mbi fushën kibernetike vendor dhe te huaj ku do te trajtohen shume tema nga fusha kibernetike si :- Black Hat techniques ( Icloud hacking, Snap intrusions, SQL injections etc)

- Dark Web

- Bug Bounty Programs

- Pen-testing

- Responsible Disclosure

- Offensive Cybersecurity

- Tips& tricks and much more.


Per me shum rreth eventit:
https://web.facebook.com/cybersecuri...5730900709833/
 

Eléonoré

Valoris scriptorum
Ju pershendes per iniciativen.

Ka shume njerez te cilet ndihen te cunguar dhe dekurajuar nga zhvillimet teknologjike te ketyre kohrave moderne qe po perjetojme. Shume prej tyre do te deshironin te benin jeten e Amish-ve ne pyll dhe brenda mureve te mbyllura ku komunitete te tipit okultist jetojne.

Ne ishim shume prane shkaterrimit te gjithckaje moderne.

E ardhmja e se shkuares, tashme e shkaterruar, pati nje perfundim makaber.

Sigurisht, ky planet nuk ishte parashikuar te ishte nje burg. Me qenese kete pershtypje gjeta edhe kete pershtypje do te le. Ky planet i detyrohet shume universit dhe drites se tij dhe pa shlyerjen e ketij borxhi te madh, toka do te mbetet burg, ferr dhe i zene ne rrjeten e padalshme karmike.

Teknologjia nder te tjera do te lejoje edhe identifikimin dhe mbajtjen nen vezhgim te pandalshem te elementeve destruktive. Krimi eshte i shumellojshem dhe denimi i krimeneleve duhet te behet ne varesi te krimit te kryer. Dikush qe do te vrase Zotin nuk eshte ne te njejtin nivel me nje hajdut pulash.

Kjo teknologji kur eshte ne duar te njerezve te mire do te perdoret per mire.


Terheqja e njerezve te cilet kane njohuri ne fushen informatike dhe tashme te sprovuar si njerez me etike te larte eshte edhe nje pikesynim tjeter qe kam per lenien e burgut ne duar te gardieneve adapte te cilet te paguar me nje page ultra te larte nuk do te korruptohen kollaj nga elemente destruktive.El
 
Top