Big Brother

blendiys

Primus registratum
Big Brother

Loja qe tashme ze vend ne c'do media Evropiane!
Duke pare qe nje pjese e mire jeton/punon/studion jashte Shqiperise.
Po ne Shqiperi a mund te luhej nje loje e tille??
Duke pare qe mentaliteti yne po ndryshon sipas cmimeve ne treg:
A do te ishte dikush nga ne,i gatshem per te marre pjese nje Loje te tille???????

beshbossi

Primus registratum
Re: Big Brother

blendi te ka ba mire rehabilitimi e ??????po c'big brother ketu mor!!!ketu po na vrsin kur na shohin me shoket e jo me te rrime mbyllur me ca qe s'njohim!!!!!!!!!!

erisa

Primus registratum

une nuk jam fare dakort qe nje loj e tille te behet ne shqipri.Nuk mendoj se kemi arritur ti pranojme disa gjera .Dhe duhet pak me shume kohe .

Tkemi ihere drita e uje pastaj te mendojme te lozim lojra te tilla /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga erisa:
[qb] une nuk jam fare dakort qe nje loj e tille te behet ne shqipri.Nuk mendoj se kemi arritur ti pranojme disa gjera .Dhe duhet pak me shume kohe .

Tkemi ihere drita e uje pastaj te mendojme te lozim lojra te tilla /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e une me erisen jam :wub: :kiss: :kiss:

edda

Primus registratum

sikur ato me te cilet do te me duhej te ndaja kte eksperience te ishin ca nga antaret e AF atehere do pranoja me kenaqesi

ormiri

Primus registratum

Ti flike me pula.Gjume te embel dhe mos bej shume zhurme. :sleep: :smash: :smash:

romeo

Forumium maestatis

Nuk me pelqen ky lloj trasemtimi televiziv jo ne Shqiperi por edhe ne vendet e tjera ku e kam pare. Me jep idene e nje diçkaje komplet fallco dhe te ndertuar per te thithur sa me shume audience. /pf/images/graemlins/frown.gif

Petroninsja

Primus registratum

Sme pelqejne emisionet e tilla ketu ne U.S qe zhvillohen por cuditerisht do isha kurioze te shija nje realizim shqiptare. Me shume ka lidhje me mentalitetin sesa mund te kete ndryshuar, reagimet, sa te lirshem do ishin patriotet tane perpara nje kamere qe do mirrte jeten e tyre te perditshme....
Pse jo? :confused:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Loja qe tashme ze vend ne c'do media Evropiane!
A do te ishte dikush nga ne,i gatshem per te marre pjese nje Loje te tille??????? [/qb]
un do isha gati /pf/images/graemlins/smile.gif

blendiys

Primus registratum

Ne se dikush nga ne do te deshironte te merrte pjese,ose thjeshte e kundershton kete veprim:
Perse?
Per te treguar se une jam ndryshe!
Per nje show televiziv pa rregjizore!
Ose thjeshte per nje shanc me teper ne te ardhme?

I love new york

Primus registratum

a mund te na shpjegoni se per cfare loje behet fjale
Big Brother :confused: :confused: , ndonje tip reality show eshte apo cfare.
para se te kerkoni mendime, beni nje sqarim te vogel per ata qe nuk e dine kete gje, ose e dine por ne nje varjant tjeter /pf/images/graemlins/frown.gif

Guest

big brother jepet dhe ktu po se kam ndjekur me vemendje une do thosha ndonje tip xho miljoner sdo ishte keq apo skemi gjithe ata te pasur politikane ne ne shqiperi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

roald

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ory:
[qb] Ti flike me pula.Gjume te embel dhe mos bej shume zhurme. :sleep: :smash: :smash: [/qb]
tani fle me lulat po sa vjen nata dal me ujqerit!!!!kujdes se po te zura naten jasht...........!

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Loja qe tashme ze vend ne c'do media Evropiane!
A do te ishte dikush nga ne,i gatshem per te marre pjese nje Loje te tille??????? [/qb]
un do isha gati /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
edhe une po kuptohet po erdhi erisa :kiss:

abs

nuk e di...

a nuk eshte big brother nje pjeseZ e jetes reale, vecse e pare nga te `gjithe`?

----------------------

zum zum triala ia lila...

bebi

Primus registratum

BB (big brother) asht nji show i nji niveli t'ulet t'pakten per mendimin tem.
asht nuk e di per vendet e tjera, flas t'pakten per ktu, besoj se kudo zhvillohet njilloj.
nuk ka asnji vlere artistike si show, nuk ka kurgja interesante qe mund t'jetosh ose msosh prej atij show.
gjaja ma e trishtushme asht se ne kshtu shows perplasen nji shtrese e konsiderushme njerzish pa objekte kulturore, thjesht si me mbyt kohen.
ala nuk e kam kuptu se ca ka interesante te dicka si kjo, me kalu kohen tu pa si jeton nji grup njerzish, ca bajne e si sillen, per ma teper kur e dine se kane kamera rreth e rrotull.
sikur show t'kishte pas shtrese t'kulturume mrend kishte ken pak interesant me ndi diskutimet qe bajn nji grup i till njerzish, po ne qofte se ato jan thjesht nji grup ordiner, nuk e shof se cila asht knaqsia qe ndihet tu jetu jeten e dikujt, qe kerkon me sfondu ne jete tu shit privacy-n.

t'm'falin fansat ose ma mir me than simpatizantat e ktij show, po un per vete nuk i jap asnji vote simpatie. :shrug: