Banka ruse Sberbank mund ti shes aksionet në Opel

Albforumi

Primus registratum
Banka ruse Sberbank mund ti shes aksionet në Opel

Banka ruse Sberbank mund të shes presën e saj në Opelin gjerman. Pjesa e saj mund ti shitet bankës shtetërore ruse nëse nuk gjendet ndonjë partner në autoindustri.</p>


Presidenti i bankës, German Gref thotë së kjo shihet si mundësi në kushtet e sitjes së prodhuesit gjerman të automobilave konzorciumit Sberbank dhe firmës kanadeze për prodhimin e pjesëve të makinave, Magna.</p>
Artikuj të ngjajshëm:Rusët: blerja e Opelit pa vlerë nëse nuk ka transferim teknologjieGeneral Motors: Largoni rusët nga bisedimet për OpelinMagna: Do ketë shkurtime në Opel</p>
Ky artikull eshte marre nga: http://www.autolajme.com/?p=722. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://www.autolajme.com/?p=722
 
Top