Aventurat e Veres se 2003

shpresa

Primus registratum
Aventurat e Veres se 2003

Meqe sezonit te pushimeve thuajse i ka ardhur fundi. Ftoj te gjithe antaret e Albforumit te na tregojne se ku i kaluan pushimet.
Nese nuk pertoni mund te na tregoni c'kenaqesi ofrojne vendet ku shkuat ju dhe ndonje fotografi do ishte gje e bukur.

mazatlan-beach-.jpg

Une kete vit shkova me te dashurin 2 jave ne Mexico DF, (mexico City) dhe ne Mazatlan te Meksikes ku ka plazhe te mrekullueshme dhe turiste nga e gjiteh bota. Kam takuar edhe nje cift shqiptar qe jetonin ne Gjermani, quheshin Alban dhe Greta. Ne plazhin nudist vajtem, por une nuk pranova te xhvishem dhe ikem mbas nja cerek ore. Ishte nje cik teper per shijen time. Qenkm me konservatore. me vone foto tonat.

Petroninsja

Primus registratum
Re: Aventurat e Veres se 2003

Nice Skunk qeke knoq /pf/images/graemlins/smile.gif
Une vajta nga Europa per 3 muaj te tere, kam qene neper ishuj ne Greqi, me vone Shqiperi, Himare, Dhermi, fantastike fare....
Vera me e paharrueshme e jetes sime....just perfect!!

D-J

Forumium maestatis

noi foto nga ai plazhi nudist sdo beje keq se kshu me bikinira na jan bo bozzzz :sleep:

Herkuli

Primus registratum

Une kam punuar, kam bere pushime dhe kam udhetuar ku te mund, kam fjetur dhe perjashta te kursej paret e hotelit.
Kam shkuar ne stacionin e trenit, treni pare dhe une siper. Pa qellim, no rush, dhe me nje liber ne dore. Gjithandej dhe asgjekundi. As aparatin nuk e kam marre me vete. Kane qene nje lloj arratisje nga njerzit dhe vetja, sidomos nga kjo e fundit. Udhetimi eshte me te vertete nje nga gjerat me te bukura ne kete dynja! Fundjaven te njejten avaz!

Erison700

Forumium maestatis

Vallai i paske lujt fen u bejtexhi. Ej po a nuk te ben no iher te humbesh rrugen?

edda

Primus registratum

Une i kalova ne Pojske te Poradecit. Hoteli ishte goxha i lezetshem dhe i lire, quhej Shen Naumi. Uji shume i paster, por per dreq kishte gjarperinj shume dhe keshtu qe une s'bera banje fare. Gjithe kohen e kaluam ne bar-dhome-restorante dhe ndonje xhiro tek tuk ne Pogradec e perqark.
Jo keq, por do kenaqesha me shume sikur te beja xhiron e Lares /pf/images/graemlins/frown.gif

Blendi

Primus registratum

E kush nuk do donte me shume xhiron e Lares. Vetem te xhirosh me Laren ia merr per nga kenaqsia. Une kam qene ne plazh kete vit, po ketej nga jam vete, nuk kam marre udhetime sepse ne fakt shume nejrez vijne t'i kalojne pushimet ketej nga ne. Ketu eshte vape, por durohet - te shkosh ne Florida kete kohe te vitit mezi merr fryme.
Do ju tregoja ca detaje te bukura, por mu kujtuan prap pushimet e lares dhe me hypi nje merzi e madhe. Po e le fare, jam Xheloz!!!

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb]...pastaj ndaluam ne Gjirin Gramma. Vendi i famshem ku lexohen mbishkrime te udhetareve qe kane ndaluar aty ne shekuj. Pllaka te gdhendura ne shkemb qe datonin 1835. Kishte shkrime greqisht dhe shqip... [/qb]
aaaa na falni por kjo duhet editu. Kjo eshte per ket tem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif Shkrimi më i vjetër i gjuhës shqipe gjendet në ....

hot

Hotgirl

un punova gjith veres..tek tuk najhere ke pishinat,nojhere verdalle me shoqni..
asigjo e vecant per tu majt men /pf/images/graemlins/frown.gif :shrug:

TDSH

Primus registratum

Cuditerisht kete vit ne Florida ska bere ndonje vape te tmerrshme. Kemi pasur shira aq shume(qe per ne jane gje e mire) sa na jane bere te merzitshem. Gjithsesi kjo vere ka qene mjaft e mbare, ngrohte por jo temperatura te pa perballueshme...

Une skam bere ndonje pushim aq te admirueshem sa te Lares ose skunk Love. Detin e kam tek pragu i deres, dhe duke qene se eshte Florida shume njerez qe njoh vijne ketu me pushime, me eshte dashur te merrem me to! Hajde nje pale, shetiti, nxirri, percilli, hajde nje pale tjeter...!
Ahh...po kam bredhur tere muzeumet e Florides (jo se ka shume), all of Disney parks, gjithashtu dhe nja 4-5 dite down at the Keys.

Ela_001

Primus registratum

Ne Dhermi dhe Sarande. Dhermiu me pelqeu per privacy ishte shume intim. Mrekulli, por pak qete nese kerkoni dicka me me zhurme eshte me mire ne Sarande.

TEDI

Valoris scriptorum

Une qe thoni juve e Kalova veren Ne Spille Te Kavajes sa m pune ene Sa me pushime Foto skom atje ene vetem nji qe kom bo e kom bo maje tarraces se Hotelit qe Isha ... Por qe ishte vend i bukur ishte dhe ju sugjeroj te shkoni atje ,ndoshta do shifena serish vitin tjeter atje ...

DriniS

Ecejak

Kurse une pata fatin te provoj nje rrotullim piruni nga spaghetti pikant qe kishte gatuar TEDI ne spille /pf/images/graemlins/smile.gif

Gjate gjithe kesaj vere, pjesa e vetme qe e quaj pushim veror eshte fundjava qe kalova ne Gurin e Lemut (ne veri te spillese) aty ku ngrita cadren qe me solli LeRe. E pranoj qe i kam gjunjet me vula vula nga goditjet e tavolines se windsurfit por prapeseprape bera goxha qejf.

cookin.jpg

Herkuli

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xander:
[qb] Vallai i paske lujt fen u bejtexhi. Ej po a nuk te ben no iher te humbesh rrugen? [/qb]
80% e rasteve gjendem aty ku nuk kisha ndermend te isha. Por ngaqe jam i ngeshem nuk me ben pershtypje kur jam vetem. Kur jam me te tjere fillojne e me cajne kaptinen. Edhe humbja e rruges apo e trenit ka bukurine e vet.

Poseidoni i Madh

Primus registratum

Edhe ne knej nga Worcesteri nuk kena bo
shum gjona ket vere, por ato qe kena bo kane qene pikante....ca group orgies, ca threesomes etj...
Nuk po jua them me bo ju xheloze , por thjesht
me qe ra fjala se ca kena bo kete vere.
Fotot e ketyre evenimenteve jane ne larje e siper dhe do i keni te pranishme shume shpejt midis jush.
Biles edhe video clipe do jene available.