Ashashi

sataniku

Primus registratum
Ashashi

Si ka mundesi qe te gjith njerzit se se pin ashashin thon gjera te kqija per te .... Ata qe e provojn disa her dhe e len, nuk flasin shum per te. Ai qe e pi rregullisht thot esht nje gje shum 1 /pf/images/graemlins/smile.gif Nese doni bejm pak debat per ashashin? Kam mbjell nje lule ashashi ne shtepi esht rritur pak po mendoi kur te rritet ... sma ben zemra ta pres :wub: te jet kjo dashuria???

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: Ashashi

po te pergjigjem edhe pse kjo teme ekziston ne AF... nuk e di se kush flet keq per hashashin por di te them se mua me pelqen dhe se dredh gjithmone.

sataniku

Primus registratum

1fare plako /pf/images/graemlins/smile.gif nese do pim ndonjeher hehe /pf/images/graemlins/tongue.gif dukesh nga nicku qe e pi aty afer jam dhe un ska satanist qe se pi /pf/images/graemlins/smile.gif shum te rral jan

S6T6N6

Forumium maestatis

te thashe qe bej bar dhe jo qe jam satanist!!! Biles tani jam aq dru sa qe mendoj se jam satanai :lol: :devil:

S6T6N6

Forumium maestatis

aaaaa se harrova te te them se shkruhet HASHASHI e jo ASHASHI, por mund ti thuash ndryshe edhe canabiss ativa, marjuhana, bar, mary jane, acapulco heat etj. etj.

:wave:

sataniku

Primus registratum

Ti dyshon per aftesit e mia??? ncncnc plako nese do!. Jam i gatshem te jap dhe praktik per kete pun por un se kam hapur kte tem per te me then ti se shkruhet etj etj... mos e bej punen personale.. I love Mrjuhana :thumbsup:

gjekec

Primus registratum

ma meso dhe mua plak se dua ta rris nji bim ne shpi megjithse nuk e pi me pelqen ta mbaj aty te jete u know

gerti666

Primus registratum

allall ta befte zoti ty cradle per kete teme qe ke hapur,se mua zakonisht me pelqejne keto tema :thumbsup:

sataniku

Primus registratum

Kot sthon qe natyra esht e mir dhe e bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif Per ta rritur plako duhet te gjesh fara, jan si kafe dhe me viza te zeza te holla ato jan tamam te thara per mbjellje :confused: marsi esht koha kur mbillet kshuqe je ne koh /pf/images/graemlins/smile.gif duhet ti vesh kokrrat rreth 2 cm ne pleh ose (dhe i perzjer me pleh) /pf/images/graemlins/laugh.gif e mira fare esht ti vesh dhe nje llamp rreth 30 cm siper vazos /pf/images/graemlins/smile.gif 1 her ne dit H2o besoi se do te mbin qe kur ti mbjellesh kokrrat verja llampen se duhet ngrohtesi /pf/images/graemlins/smile.gif kur te marr kamer do i bej nje foto lules por mos ma merrni mesysh e /pf/images/graemlins/tongue.gif hehe

sataniku

Primus registratum

Kot sthon qe natyra esht e mir dhe e bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif Per ta rritur plako duhet te gjesh fara, jan si kafe dhe me viza te zeza te holla ato jan tamam te thara per mbjellje /pf/images/graemlins/wink.gif marsi esht koha kur mbillet kshuqe je ne koh /pf/images/graemlins/smile.gif duhet ti vesh kokrrat rreth 2 cm ne pleh ose (dhe i perzjer me pleh) /pf/images/graemlins/laugh.gif e mira fare esht ti vesh dhe nje llamp rreth 30 cm siper vazos /pf/images/graemlins/smile.gif 1 her ne dit H2o besoi se do te mbin qe kur ti mbjellesh kokrrat verja llampen se duhet ngrohtesi /pf/images/graemlins/smile.gif kur te marr kamer do i bej nje foto lules por mos ma merrni mesysh e /pf/images/graemlins/tongue.gif hehe

klocari1

Primus registratum

Pershendetje

Une e kam provuar disa here ashash,dhe ne te vertete nuk me ka pelqyer aspak, mbaj mend njehere kur kam pire ashash, kisha shume uri nuk ndjeja te ngopur. Tani as qe me shkon ndermend ta provoj serisht

sataniku

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif Ka lloj lloj njerezish varet si i ze... Edhe uri te jep por sbesoi qe esht ndonje gje e keqe

Hey Joe

Primus registratum

ashashi o si tip antipaste , as pjate e pare .

por le te kthehemi tek ajo shprehja :

Viv et let Viv !

sataniku

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif Mos pini shum re se shendosheni pastai /pf/images/graemlins/tongue.gif

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

ne holland kam pa ne coffe shop> A SPLIF A DAY CEEPS THE DOCTOR WAY,kom depulese te vecan per jamaican weed you get a nice buzzzzzzzzzzzzzzzzz

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] te thashe qe bej bar dhe jo qe jam satanist!!! Biles tani jam aq dru sa qe mendoj se jam satanai :lol: :devil: [/qb]
un tu than pse je kshu ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

se kuptoj pse duhet ta gjejne njerezit kenaqesine ne kto menyra :shrug: