Antaret me te respektuar......

klocari1

Primus registratum
Antaret me te respektuar......

Pershendetje

Desha te mbledh mendimet tuaja, dhe te votoni per antaret me te respektuar te AlbForumit.

Jepni mendimet tuaja, ose me mire sgjidhni antarin/antaren me te mire te forumit.

:wave:

la dea

Primus registratum
Re: Antaret me te respektuar......

une nji kam, dy na fakt, po ai i dyti e di vete.
nejse me zeqon e kisha une, nderimet e mia !! /pf/images/graemlins/tongue.gif

klocari1

Primus registratum

Per mua antari me i respektuar eshte Fantazia :thumbsup:

Pershendetje :wave:

la dea

Primus registratum

goce flori vallai, nje nga njerezit e paket ne forum qe e shkruan mire Shqipen /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Fillimisht postuar nga medea:
[qb] goce flori vallai, nje nga njerezit e paket ne forum qe e shkruan mire Shqipen /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Faleminderit Medea..
Kompliment me te bukur, nuk do te kisha dashur ne kete Forum.. /pf/images/graemlins/wink.gif

la dea

Primus registratum

Te lutem te lutem. Eshte e vertete. Keshtu si kane ardhur kohet... vaj me det cfare gjuhe do flasime do shkruajme pas disa vitesh

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Klocari:
[qb] Pershendetje

Desha te mbledh mendimet tuaja, dhe te votoni per antaret me te respektuar te AlbForumit.

Jepni mendimet tuaja, ose me mire sgjidhni antarin/antaren me te mire te forumit.

:wave: [/qb]
Sa komunist qe je o Klocar, qe nga temat qe hap. Prit kur t'i japesh flete nderi ndonjerit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

regele

Forumium maestatis

Haruni!
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

klocari1

Primus registratum

Sa komunist qe je o Klocar, qe nga temat qe hap. Prit kur t'i japesh flete nderi ndonjerit. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]

Yllka, ate te mite e kam qe jam komunist :lol: ty do te jap nje flamur te te pej pak patriote se kam vene re se kundra Shqiptarizmit :thumbsup:

besim231071

Primus registratum

Voten time e jape per RENEA 88.
Me i forti padyshim.
I dyti ,por me pike te barabarta me te qendron per mua Fantazia*

tola77

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb]
Fillimisht postuar nga Klocari:
[qb] Pershendetje

:wave: [/qb]
Sa komunist qe je o Klocar, qe nga temat qe hap. Prit kur t'i japesh flete nderi ndonjerit. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
DHELPRA KUR PA QE NUK ARINTE DOT RRUSHIN THA QE ESHTE I PA BERE,E KUPTOVE TI KOMUNISTE SE DHE EMRIN E KE PREJ KOMUNISTI yllka shembullore SI DUKET TE MUNGON SHUME QE SMER NJE FLETE LAVDERIMI

tola77

Primus registratum

nje pyetje terheqese kjo por per mendimin tim te gjithe ata qe respektojne njerit-tjetrin jane antare te nderuar,dhe po te shkruaja emrin do te duhej te beja nje liste duke filluar nga ata qe kane hapur kete forum ne te cilin ne argetohemi dhe harojme qe jemi larg atdheut tone (per ne qe jemi larg shqiperise )deri ne antari i fundit qe ka hyre ne kete forum,me perjashti te pak personava qe mundohen te ngacmojne dhe te mos respektjne ndjenjat e te tjereve,si bukuria qe po ta kisha perpara do ta beja daulle.

Anana

Primus registratum

[/qb][/QUOTE]Sa komunist qe je o Klocar, qe nga temat qe hap. Prit kur t'i japesh flete nderi ndonjerit. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb][/QUOTE]DHELPRA KUR PA QE NUK ARINTE DOT RRUSHIN THA QE ESHTE I PA BERE,E KUPTOVE TI KOMUNISTE SE DHE EMRIN E KE PREJ KOMUNISTI yllka shembullore SI DUKET TE MUNGON SHUME QE SMER NJE FLETE LAVDERIMI [/QB][/QUOTE]

Nuk e kundershtova moj Tola, thjesht nje gje vura ne dukje. Kot s'do kisha vene /pf/images/graemlins/laugh.gif ne fund

Sa per sqarim, sikur njerezit te silleshin akoma sic silleshin ne komunizem, une do ta deklaroja veten shqiptare edhe krenare biles.

RAUL

Primus registratum

me respektuar,,hmmmmmmm

parajsa
rosela
lesswords
dj
fiona
fantazia
floboo
shqiptare
vetvete.

. :wave:

mostro

Putraku

ça me ju rrespektu juve mer!!!ju jeni kot fare..njani ma kot se tjatri..
RRespektet e mia i takoj vetem gon vesh derrit qe kom ne lagje dhe qe o rob zoti,e ka shpirtin e bardh si sheqeri dhe si bo dom kujt ne bot..
Oj kta na dun dhe rrespektet..si s'ju vje turp /pf/images/graemlins/laugh.gif

SkenderbegaS

Primus registratum

O PUTRE SE KENA YKYT FJAL N FJALOR /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif