Ankandi i forumit , specialia e dites..

Ankandi i forumit , specialia e dites..

Vajza dhe djem /pf/images/graemlins/smile.gif .Ankandin e shpall te hapur !!! :rockband:
Xhoni shitet per nje nate .Cmimin fillestar e ka dhene nje anonime me shumen 50$.
Shume pak vajza ...hidhuni ,shkundini xhepat ,mos u tundoni me copa kartmonedhash.... :devil: pranojme dhe bizhuteri te cilat do te vleresohen me shumen reale /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum
Re: Ankandi i forumit , specialia e dites..

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :eek: :eek: :eek:
Moira po me burrin tim qa do ti :smash:
Ik moj gru se kam bler une ate nuk shitet :devil: hoj kjo don t'me shes burrin :cry:
O goca per momentin nuk kemi gje ne shitje por me kalimin e ores do nxjerrim cilesi te reja (si psh INDIANO-XHONS) dhe shumen ja ve Moira se per vete nuk e jap nje lek ne te /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

e dashur ,burrin tend t'a gezosh per jete /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ketu behet fjale vetem per nje nate ,fol me Xhonin ,ai eshte dakort /pf/images/graemlins/wink.gif Tek e fundit ty,nuk te eshte perjashtuar mundesia qe t'a blesh,por ama vleresoje... :devil:
Indiano -Xhons,eshte ne liste pritjeje.Do te bejeme c'eshte e mundur ,por nuk mund ta anashkaloj Xhonin , atij i duheshin ca para ,ndoshta nje surprize per ty /pf/images/graemlins/smile.gif
Vajza mos vononi,se deri ne darke do t'i keni harxhuar parate dhe do te beheni pishman qe e humbet kete rast :devil:
82-shko e pranoj me qef oferten tende /pf/images/graemlins/smile.gif

xhoni

Primus registratum

Kam cu letrat ke avokati per divorc.Neser kemi gjyqin. :cool:
Boll me kte grua se me cmendi. :smash:

Deklaroj se qysh neser jam beqar :rockband:

:smash: ej ,kalamaja mos u zini.Nuk eshte ky qellimimi... :devil:
Ok ,po i bashkangjis 10$ shumes se vene me pare...i kam nga xhepi ime,...eee... /pf/images/graemlins/laugh.gif
60$,per Xhonin,hajde goca mos flini gjume :rockband:

TEDI

Valoris scriptorum

Prape fillut me shit Rob ktu ju me ...

Princesha

Primus registratum

Po indiano-xhons nuk don me e ble kush?

jo un skam nevoj po thash me ju nimu juve /pf/images/graemlins/laugh.gif

ok,ok te gjitha per te ndihmuar qenkemi... :lol:
Xhoni vazhdon te mbetet ne shitje per nje nate,mos u trembni ,mund ta veni per te marre pluherat ,per te ujitur lulet ,per te ndere e hekurosur robat....pse ju shkon mendja keq xhanem... :devil: ,une personalisht do te kisha deshire te me lexonte dhe 70 faqe nga fjalori shqip-shqip,se e ka degjeneruar fare... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Indiano-Xhons jepet me qerra per nje muaj ,akoma nuk kemi oferta , /pf/images/graemlins/wink.gif mendoj ti bejme pak reklame mallit.Kush ka ide te sakta per vleren e ketij antari mund te kontaktoje me postimet ne vijim /pf/images/graemlins/laugh.gif

O zot e ka marre ceshtjen ne dore Moira,dhe kjo te nxjerre bojen po te morri ne dore,large temes thuaj! /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif X-Ray vazhdon te me lutet per nje nderhyrje te pahijshme nga ana e shoqerise sone .
Megjithate vazhdon te mbetet ne liste pritjeje.
ps.mos e bej me te japesh leke nen dore,kjo pune nuk funksionon keshtu,ka regulla :devil:

leonora

Primus registratum

AAAAHHHHHHHHHHH po kesaj i thone te ja japesh vetes BAAAAMMMMMMMMM kur ta thot dhe burri :cry: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuu e zeza une qa me ka gjet me te /pf/images/graemlins/frown.gif
tani pajtohet tani ndahet, dreqi nuk e merr vesh kte pune
:smash: :smash:

leonora

Primus registratum

Moira ti ne vend qe te me ndihmosh te ja fus kembet ne nje kpuce mi jep zemer me shum :mad: ahhhhh kto shoqet e sotme nuk i eshte besa :smash: :smash:

/pf/images/graemlins/frown.gif po jo mi,se une per ty e djeg gjithe ankandin :devil:
/pf/images/graemlins/wink.gif Ti nuk je kureshtare te shohesh sa vjen burri jote /pf/images/graemlins/laugh.gif Deri tani 50$ jane anonim ,mund ti kete futur dhe vete ,10$ ia dhashe une per te nxitur interesin ,.....po ti pse nuk hudhesh ,tek e fundit ato para qe do te japesh do tia marresh me pune te frytshme shtepie.... :idea:

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
E thashe c'mu desh qe hyra ketu,mos rence ne dore te kesaj se vec dru pret!
Ej,o xhono po pse keshtu ti lal eee? /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] po jo mi,se une per ty e djeg gjithe ankandin
Ti nuk je kureshtare te shohesh sa vjen burri jote /pf/images/graemlins/laugh.gif Deri tani 50$ jane anonim ,mund ti kete futur dhe vete ,10$ ia dhashe une per te nxitur interesin ,.....po ti pse nuk hudhesh ,tek e fundit ato para qe do te japesh do tia marresh me pune te frytshme shtepie.... :idea: [/qb]

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] po jo mi,se une per ty e djeg gjithe ankandin
Ti nuk je kureshtare te shohesh sa vjen burri jote Deri tani 50$ jane anonim ,mund ti kete futur dhe vete ,10$ ia dhashe une per te nxitur interesin ,.....po ti pse nuk hudhesh ,tek e fundit ato para qe do te japesh do tia marresh me pune te frytshme shtepie.... :idea: [/qb]
po jo moj se kshu me ben me merak /pf/images/graemlins/frown.gif e shikon qe nuk ta jep kush nje lek ne te /pf/images/graemlins/tongue.gif me bere merak qa ka ky qe nuk i punon :rolleyes: :lol: :lol:

:lol: 82-shkodranja donte te thoshte ...nuk punon ,padashje tha nuk i punon.....nejse jam jashte cdo reziku ,nuk e kam permendur me asnje vend qe malli eshte i nje cilesie super... /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel:

leonora

Primus registratum

Moira te betohem qe po vdes nga te qeshurat :lol: :lol: :lol:
tani po dal nje i her shihemi me vone :kiss: :wave:

TEDI

Valoris scriptorum

Ho me e shitet nanji me apo hic . ska blersa ...