Aniston, do të bëhet nënë shumë e mirë dhe e bukur

BeRaTsi_MiZeRje

Aktivist i AlbForumiJennifer Aniston mësohet se është në pritje të lindjes së një fëmije, rrjedhojë e dashurisë së saj me partnerin aktual Justin Theroux.
Janë një varg revistash amerikane, duke filluar me “OK Magazine”, që po flasin gjithnjë e më shumë për këtë fakt.Më hollësisht mësohet se Jennifer është tre muaj shtatzëne dhe se ajo kjo është arritur përmes fekondimit artificial, por duke përdorur vezët e saja të ruajtura në frigorifer që prej kohës kur ajo ishte ende e re. Kujtojmë se sot aktorja është 45 vjeçare.Gjithsesi, për sa kohë që ende nuk është provuar gjendja shëndetësore e fetusit, Jennifer nuk ka ndërmend që ta bëjë këtë gjë publike.

 
Top