ALKOLI DHE DEMET E TIJ

Love_Sponge

Primus registratum
Re: ALKOLI DHE DEMET E TIJ

Kena heq dorë :rolleyes:

Pros : Ta heq mendjen ose merzitjen e castit. Te nxjerr nga guaska e jetes se perditshme dhe te fut ne nje bote tjeter (ajde hartim pambuku ajde)

Cons: Ta heq patenten /pf/images/graemlins/laugh.gif (if u see me riding a bike than yes i lost it)
Te nesmen ndjehesh sikur kishe bere boks me Tajsonin
Thone qe te merren kembet (hahahaha isnt that a new one)
Thone qe eshte i demshem per qelizat e trurit (i need a straight double Jack to reset my brain)

Gjithashtu kur kalohet masa cdo dite, iken per lesh i thon atij llafit. (na falni per fjalorin po jam akoma NEWBIE ktu edhe si di rregullat, plus kush lexonte i faqe te tere.

Noten e mire ju zogjve te notes /pf/images/graemlins/wink.gif

JoNiDa1

Primus registratum

Sipas meje alkooli eshte nje godimento total,gjithmone nqs di ta shijosh,une personalisht e pi me shume kenaqesi /pf/images/graemlins/smile.gif
Kuptohet kur behet fjale per te pire me lezet sic themi ne...se po u kalua ne ekzagjerim quhesh"alkoolist" dhe ke probleme serioze /pf/images/graemlins/smile.gif

GaP

Primus registratum

une s'jam alkoolike por nuk them qe nuk pi alkool. pi aq sa me pihet dhe e di qe kontrolloj veten kur jam jashte shtepi se mendoj se si do kthehem.

nje vodka me melone edhe me nje luleshtrydhe do e pija tani /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TranofiljA

Primus registratum

cfare kam mesuar une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos pini alkool kur nuk jeni ne humor...se do perfundoni ne hale duke qajt edhe pse nuk e dini pse. :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Fakti qe je i/e pire nuk do te thote qe mund te kercesh mbi tavolina, te besh uren vete, te kesh aq fuqi fizike sa te hypesh shkallet vete.
Po te ofruan te huaj ndihme per tu ngritur, ecur etj etj...dije se ta kane me T'futme :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

kaq per tani...oh se harrova...i bo e gjo t'keqe memories..por nuk e mbaj mend se c'eshte /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Une di qe nje gllenke raki te qit gripin skaflare prej shpie

/pf/images/graemlins/laugh.gif

alkapone

Primus registratum

Per mendimin tim alkoli ka nje ane te mire dhe shume ane te keqija.Ana e mire eshte se te sjell per nje kohe te caktuar ne qef kuptohet per ato qe e kane pijen pa probleme dmth per ata qe e kontrodhojne veten dhe te pire.Dhe anet e keqija jane shume te shkaterron nga te gjitha anet e jetes.Pra njerez pini po mos e kaloni cakun e duhur

Boby

Primus registratum

Doni ti dini rekordet e mia???

5 shishe Vodka per 6 veta (Vodka Ruse dhe Ukrainase) + 2 arka birr

23 shots Tequila brenda nje nate (Tequila Party,asnjeri nuk shpetoi /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Nuk jane heroizma por IDIOTIZMA.Ben qef nje nate,je i pjerdhur per nje jave.Mos flasim per demet shendetesore.tani kur ka ndonje feste arrijm te pijme me nje shok deri ne nje shishe Vodka.Akoma idiot jam /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Dua te bej nje konfesion kohet e fundit pa pire 2 gota vere sme ze gjumi dhe cuditerisht me mpihet truri i teri dhe bej nje gjume te vdekur qe mos mendoj asgje naten se diten e di une sec heq...
Por sdo e konsideroja veten alkoliste, jo se me ben keq por nuk me pelqen personi qe krijohem nen influencen e alkolit....

Thamina

Papirus rex
Demet e alkolit?
Skan te mbaruar nje nder me e keqja qe eshte zbuluar se deri sot mbyt qeliza truri me shum se dhe vet mariuana . Pra e keqe per shendetin ne shume gjera.
....por jam Fajtore.:)