Alizee

SkinArt

Primus registratum
AlizeeAlizee kengetarja 17 vjecare lindur ne Corsica 21th Gusht, dhe aktualisht ndodhet ne France u be e njohur me kengen Moi Lolita dhe qe pasoje me kenget e tjera Lui ou toi, L'Alize, Gourmandises etc... Tout de Alizee commente ici!
 
Top