A te lejohen te shkruajne vizitore anonim ne forum!?

Te lejohet shkrimi i te paregjistruarve?

  • Po, eshte nje lehtesi

    Votes: 2 22.2%
  • Jo, shkruajne kot sa per t'u tallur, le te regjistrohen me mire

    Votes: 7 77.8%

  • Total voters
    9

Al-Punk

Still here
Po shihja qe eshte rritur numri i shkruesve anonim ne disa tema te forumit dhe ndonjehere shkruesit anonim shkruajne shkurt apo vetem citojne.
Duke pasur parasysh se regjistrimi ne forum eshte shume i thjeshte (mund te regjistrohesh dhe vetem me nje Facebook) a mendoni se duhet ta lejojme me tej shkrimin e cdokujt ne forum?
 

The decatur

Perjashtuar nga Albforumi
me duket se i keni hequr vizitoret qe te shkruajne.
me mire te regjistrohen sepse nuk e di nese e mban mend qe ishte 1 vizitore anonim me emrin diablo dhe qe shkruante shume dhe tallte.
 
Top