a ka ndonje student ne angli qe ka ardhur me vize nga shqiperia?

TONY

Primus registratum
a ka ndonje student ne angli qe ka ardhur me vize nga shqiperia?

pershendetje !do ju isha shume mirenjohes nese ndonje student qe ndodhet ne angli duke studiuar dhe qe ka ardhur me vize nga shqiperia te shpenxonte ca caste duke me kontaktuar pse kam nevoje per pak bisedim perreth procedurave,edhe nje here ju pershendes e faleminderit(emri im eshte berti)

savage

Primus registratum
Re: a ka ndonje student ne angli qe ka ardhur me vize nga shqiperia?

Berti,
Shprehu mor djale si eshte puna.

TONY

Primus registratum

po ja o burr i dheut deri tani kam qene mee studime ne angli por me kane thene qe me kete status azilanti qe jam nuk mund te vazhdoj universitetin pa u kthyer e per te marre vize studenti ,desha te dinja se si i behet dhe sa e garantuar eshte sepse nuk eshte e lehte te kthehesh e pastaj ku i dihet se sja kam idene se cbehet ne shqiperi,mami me tha qe eshte mjaft e veshtire por edhe ajo nuk e din te sigurte keshtu mendova nese eshte ndonjeri qe e din te me tregoje pak me gjate ,ghithsesi faleminderit per interesimin savage!!!

b.k.

Primus registratum

1. Duhet te jesh i pranuar ne nje shkolle (full time). Leter nga shkolla.
2. duhet te provosh se ke mundesi te mbulosh te gjitha shpenzimet (bursa apo mundesi vetjake).
3. Shko merr formen ne ambasade. Pasi te kesh ploesuar dy kushtet e para cdo gje tjeter rregullohet.

TONY

Primus registratum

flm per pergjigjen dhe kohen qe me kushtuat!

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga ALBERTI:
[qb] me kete status azilanti qe jam nuk mund te vazhdoj universitetin pa u kthyer e per te marre vize studenti [/qb]
nqse ke status azilanti, apo kerkkesa per azil eshte still pending nuk ke pse kthehesh ne shqiperi.

TONY

Primus registratum

te them te drejten mr dalington une jam i refuzuar ketu dhe nuk kam ndonje shprese tjeter perveqse te shoh mundesine per ndonje vize studimi por nuk e di nese behet pasi ketu kam nderruar moshen dhe se di ne do me ndikoje ne ambasade edhe po qe se behen te tjerat gati,te them te drejten jam nen presion sepse kam deshire te mbaroj nje shkolle ketu pasi deri tani kam qene mire me mesime (ne anglisht)por desha te di se si merret dhe a eshte ndopak e sigurte ,
shume faleminderit !

D-J

Forumium maestatis

martohu Bert /pf/images/graemlins/laugh.gif

TONY

Primus registratum

te martohem ???
pastaj kur te kthehem ne shqiperi skam vend me atje se me lene perjashta hahahahahah
nejse po bej shaka por puna eshte se sme pelqen qe te martohem vetem per letra keshtu mendova se mos ka ndonje mundesi tjeter si p.sh vize studimi apo ku ta di une ....jam shume i turbulluar ne ket moment te them te drejten....m,gj,ate flm

b.k.

Primus registratum

DDD c'mi ke keto keshilla...
/pf/images/graemlins/tongue.gif

Une kam degjuar per disa shkolla gjuhe qe nuk kushtojne shume, keshtu qe mundohu te gjesh ato sesa te paguash gjoben 7/10.

D-J

Forumium maestatis

bert,

degjo mua po shkove ne shqiperi do hash dynjane dhe ske per te nxjerr gje

martohu, ti do martohesh qe do martohesh njeher, te gjejme ndonje polake me £2000. mos nogjo Trynin se ajo ska pas menje noiher per martes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Arjola

Primus registratum

berti,
me vjen shume keq qe nuk mundesh te fillosh shkollen per pune te statusit, por une kam nje shoqe qe ka ardh me vize ne uni ne angli, dhe me te thene te drejten plako eshte jashtzakonisht e veshtire, dhe duhet te kesh namin e lekut per te bere vizen ne shqiperi. Megjithate mos harro tjetern se ajo kishte babane me pozite ne shqiperi prandaj e morri kollaj. Une per vete kam qene shume me fat se me kan pranuar ne uni ndekohe qe kam qene me negativ, por kjo ka 3 vjet xhanem. Megjithate ose provoje i her fatin, ose e vetmja gje eshte martohu o burr.xx

Arjola

Primus registratum

ah se harrova, mos iu thuj te shpise fare qe je martu ti re, nga do ta marrin vesh ato.xx

Arjola

Primus registratum

ah se harrova, mos iu thuj te shpise fare qe je martu ti re, nga do ta marrin vesh ato.xx

TONY

Primus registratum

hi sykaltra!
ne rradhe te pare faleminderit per interesimin,ne rradhe te dyte po qe se problemi eshte per leke sa mund te jet kjo shume sepse pak a shume une i kam menduar shpenzimet por nuk e di se sa pin uje leku,ne rradhe te dyte desha te them qe s,me pelqen te martohem thjesht per letra pasi une kam vetem mamin ne shqiperi dhe sdua qe te jem i mvarur ,pra thjesht dua qe ndoshta te paguaj por ama te bej dicka "te ndergjegjshme"
do te isha mirenjohes nese e pyet ate shoqen tende se sa ka paguar dhe si e ka marre vizen plus sa kohe i ka vajtur per te marre vizen,
edhe njehere shume faleminderit per interesimin ,po te jemi afer do te jepja nje kafe !mirupafshim!

D-J

Forumium maestatis

mir mir goxha goxha

Triny e shef u gatit dunjaja, jo si ca e ca :lol:

berto po pse mo kafe vetem me kafe kerkon te kalosh lumin ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Arjola

Primus registratum

dicko, po sa capajev qe je mo zot, ne po mundohemi te ndihmojme njeri-tjetrin, nderso ti do te na besh groshe. /pf/images/graemlins/wink.gif .

Berti, sic te thashe i ati i shoqes time kishte njerez dhe lidhje qe e bene kete, megjithate une do ta pyes, nothing to loose, dhe do te them te henen. Ok Lol?xx

Arjola

Primus registratum

dicko, po sa capajev qe je mo zot, ne po mundohemi te ndihmojme njeri-tjetrin, nderso ti do te na besh groshe. /pf/images/graemlins/wink.gif .

Berti, sic te thashe i ati i shoqes time kishte njerez dhe lidhje qe e bene kete, megjithate une do ta pyes, nothing to loose, dhe do te them te henen. Ok Lol?xx

TONY

Primus registratum

ore se thashe per gje te keqe se une e di qe asnjeri ska nevoje per nje kafe sot ,keshtu i ka mbetur si llaf sic i thojne te vjetrit mgj ate shume faleminderit

b.k.

Primus registratum

Hej pse kaq e veshtire kjo pune per te aplikuar per shkolle (vetem ne londer ke nja 30)

Na thuaj nese te duhet ndihme me konkrete (dmth ca me shume orientime).

Dhe bravo, nuk martohet robi per dokumenta (mgjs varet sa te shkrenguar e ke litarin ne fyt)

D. mos perhad ide te gabuara mbi martesen :smash: