A eshte e drejte taksa per blerjet?

Poshnjari

Kontribues tek Shqipopedia
Duke u nisur nga artikulli dogana per blerjet online pashë që nese produkti e kalon vlerën e 22€ atehere llogaritet edhe kostoja e dërgesës së produktit. Si mendoni a eshte e drejte kjo taksë?
 
Last edited:

Eléonoré

Valoris scriptorum
Ketu kemi te bejme me dy ceshtje:

Pagesa e doganes kur malli blihet ne tjeter vend.

Pagesa e shipping and handling.


Nqs trupi i njeriut e ka vleren 4 dollare atehere lind pyetja nese duhet te paguhet dogana per transportimin e tij ne boten tjeter?

Cfare mendon ti o njeri?!

Nqs malli eshte i ri atehere dogana duhet te paguhet POR nqs malli eshte i vjeter dhe sidomos i vjedhur dogana nuk duhet te paguhet.

Per sa i perket shipping and handling qe eshte kostoja e paketimit te produktit te blere apo te vjedhur atehere une mendoj se te gjithe ata te cilet i fusin trupat ne qese plasmasi te zeza duhet te paguhen per kete pune. Pagesa mund te behet nepermjet nje pjate me fasule te zjera ose duke lene dike te te ruaj koqet per lepirje!


Adea
 
Top