a egziston shoqeria e vertet?

niky

Primus registratum
a egziston shoqeria e vertet?

a keni miq te vertet?sa besoni ne shoqeri?a ka shoqeri vertet te sinqert?

niky

Primus registratum
Re: a egziston shoqeria e vertet?

asnje nuk e paska marr mundimin te shkruaj eeee?mos do te thote kjo se nuk keni miq /shok/shoqe te ngushta,apo ju kane zhgenjyer dhe as qe doni ti kujtoni???

shkrimi

Forumium praecox

njerz, kerkoj falje qe po gjuhem ne kete menyre, moti nuk jam kethyer kendej pari ne forum, por deshta te kerkoj miqet e mi te vjeter dhe nga ta kame nevoje te di, nese mundet te me ndihmojne...
jan ka me duhet me ugjence
punimet seminarike, lidhur me subkulturat, difuzionet kultuorere,praktikat kulturore, flamuret dhe identitetet, ringjllja e kulturave perendimore,karakteri afirmativ i kultures...
nese dikush ka le te me dergoj ne mesazh ...
nese jo ... prap ju dua.. shendet per te gjithe ju ..shkrimi i mocem.

alinos

Forumium maestatis

lexo Levi-Strauss psh.
ne lidhje me kombin, identitetet etnike dhe nacionalizmin autore si Smith, Gellner, Benedict Anderson...

shkrimi

Forumium praecox

tung alinos
miqesi e vjeter...
te mira dhe shendet. nga shkrimi

policia

Forumium maestatis

shoqeria eshte nje marredhenie reciproke, perputhje mendimesh dhe idesh pa te cilen askush nuk ben dot.
une besoj se te gjithe i kane apo i kane pasur te gjitha kategorite e shoqerise...
tani kur nje shok/shoqe behet i ngushte apo e kunderta edhe kjo eshte pjese e marrdhenieve shoqerore...
ne kete bote japim dhe marrim ne shoqeri, ne pune ne shtepi etj.
ne vija te pergjithshme aq sa do japesh aq edhe do marresh(kuptohet per cdo rast ka perjashtime)...
nuk di cfare te shkruaj tjeter se tema eshte shume e pergjithshme...

Comatose

Primus registratum

Hmm Shoqeria e vertet eshte teper rend te gjejsh ..nuk di nese egziston ..eshte teper rend te quajsh ne kete koh dikushin shok ose shoqe te vertett
smile.gif

Psemo

Primus registratum

Shoqeria e vertet eshte ajo qe kur nuk e ke takuar nje shoke/shoqe pergjat 10 vjetesh, diten qe e takon te duket sikur jeni ndare dje.

Te kesh shoke e miq te vertet do te thote te jesh shok e mik me veten tende ne fillim. Nuk diskutohet qe ne qofte se mungon sinqeriteti shoqeria eshte si ajo gjella pa kripe, gelltit nja dy luge dhe e le menjane.

Hank

Valoris scriptorum
Shoqeria ashtu si shume gjera jane relative. Do e kuptoni se sa ekziston shoqeria po te ndaheni per me shume se 2 vjet nga nje mik dhe kur te takoheni sa pak gjera te perbashketa keni... Gjerat e perbashketa te bejne mik dhe me gjetjen e interesave te tjere, largohen dhe miqesite.

Megg

Carpe Diem
''Shoqeri e vertete'' eshte nje fjale gjigante dhe perfshin shume gjera por
shoqeria si term,,, ekziston natyrisht...

gangsterja

Primus registratum
Eshte e rralle dashuria e vertete.Jan te rralle ata persona ku mund te kesh besim dhe te ndihmon ateher kur ke nevoje pa pike interesi,pra je me fat nese ke nje mik te tille.

joetisti_

Locus omnem
Ekziston. Mes nje mashkulli edhe nje femre eshte e brishte(se duan te duhen me shume akoma) po gjithsesi ekziston. Une kam bere, kam ndiere ndaj meje edhe kam degjuar te behen sakrifica ne shoqeri. Dhe gjithcka sespe personin e ke mik/e me te vertete.

joetisti_

Locus omnem
Esht shum veshtir ta gjesh nje shoqeri te vertet dhe te besueshme
Mos ji pesimiste mirdita! Ji e kujdesshme, por mos mendo se s'ka njerez qe ta duan te miren. Nuk eshte shume veshtire ta gjesh nje shoqeri te vertete dhe te besueshme :)

mirdita

Papirus rex
Mos ji pesimiste mirdita! Ji e kujdesshme, por mos mendo se s'ka njerez qe ta duan te miren. Nuk eshte shume veshtire ta gjesh nje shoqeri te vertete dhe te besueshme :)
Nuk e di un per vete nuk mendoj se esht e leht te kesh nje shoqeri te vertet sot

joetisti_

Locus omnem
Nuk e di un per vete nuk mendoj se esht e leht te kesh nje shoqeri te vertet sot
Eshte e vertete qe me pare ka patur me shume sinqeritet ne shoqeri, por edhe sot e gjen shoqerine ashtu sic e deshiron. Ka njerez qe shoqerine e duan me interes dhe ata shoqeria i do me interes. Ka njerez qe shoqerine e duan me pasterti dha ata shoqeria i do me pasterti.

mirdita

Papirus rex
Eshte e vertete qe me pare ka patur me shume sinqeritet ne shoqeri, por edhe sot e gjen shoqerine ashtu sic e deshiron. Ka njerez qe shoqerine e duan me interes dhe ata shoqeria i do me interes. Ka njerez qe shoqerine e duan me pasterti dha ata shoqeria i do me pasterti.
Po keshtu esht,un kam shum shoqe ama nuk e kam nje shoqe te ngusht apo te vertet, sepse nuk i besoj asnje shoqeje por shpresoj se ta gjej nje ku mund ti ndaj me te, te mirat dhe te kqijat,qe te mund ti tregoj gjdo gje, ama ajo mos me i tregu askujt thjesht te jet vetem sekreti i saj dhe i imi :)