A e din sa vlen ky gur i cmuar dhe kush me thote se cfar guri eshte ?

Al-Punk

Still here
Nuk duken si gure te cmuar o mik!
Megjithate bej nje xhiro nga Instituti i Gjeologjise ne Tirane e te pergjigjen ata.
 

Eléonoré

Valoris scriptorum
Ka mundesi te kene qene shishe birre para miliona vjetesh.

Cfare ka sjelle transformimin e tyre? Rrahja e valeve te detit ndoshta?

Ka pasur shoqeri te civilizuar dhe moderne me perpara?

Sigurisht.

Ku jane tani? Te shnderruar ne fosile nafte (qenie organike) dhe ose solidifikuar ne gurinj.

Nqs UNE nuk njihem prej jush edhe une nuk ju njoh.

Pse t'ua mbaj llampen ndezur?


Adea
 
Top