A është holokausti gjenocidi më i madh në histori?

Universal

AnonymouS
Po e hap kete teme meqe ne forum ka shume perkrahes te revizionimit te historise dhe te Holokaustit si ngjarje historike.
Jeni te ftuar te shprehni opinionet tuaja , mendimet, faktet apo "faktet" ne lidhje me Holokaustin.
 
  • Like
Reactions: Aki

hurtlocker

Valoris scriptorum
...jo...holokausti me i madh eshte ai komunist ne rusi...9 miljon vdiqen vec nga uria ne ukraine e rusi...pa llogarit pushkatimet e rrafshimet e fshatrave....ideaotri i tyre, kaganovic, dhe egzekutoret ishin te gjith hebrenj....kjo sipas shkrimeve ne gazeten izraeliane haaretz....pikerisht qasja ekstremiste e hebrejve me bolshevizmin (si sot e disa muslimaneve me isis) justifikoi politikat mizore te hitlerit...

pastaj vjen ai irlandez...ne 1800 anglia (pa skocine vetem me wellsin) kishte 8 miljon banore, irlanda kish 8 miljon...ne 1900 anglia kish 12 miljon, irlanda 1 miljon...the great famine

holokausti i bengalit ne luften e dyte, shkaktuar nga churchilli, 4-8 miljon e mbase me shum...uria...menyra e preferuar e anglezeve...

pol pot ne kamboxhia...1.5 mln por nga perqindjet tmerr....

mao ce dun....

dhe natyrisht shoah..tragjedia e hebrejve...
 

hurtlocker

Valoris scriptorum
Ndoshta ishte holokausti me i bujshem qe ju dha vemendje me shume
ndoshta eshte industria e holokaustit.... perdoret pa kriter nga izraeli, mqs edhe pesha e hebrejve ne shtypin dhe artin e kinemas ne shba eshte e mbiperfaqsuar.
 

Johana

Forumium praecox
ndoshta eshte industria e holokaustit.... perdoret pa kriter nga izraeli, mqs edhe pesha e hebrejve ne shtypin dhe artin e kinemas ne shba eshte e mbiperfaqsuar.
Pas ketij holokausti te madh (kundrejt cifuteve??? cifut kundra cifutit) cuditerisht mundesohet themelimi i shtetit te Izraelit ne tokat Palestineze. Viktime? Loje? Interes? Fe? Menjehere pas luftes se dyte boterore sipas premtimit te JHWH u mblodhen fiset Izraele nga te kater cepat e botes dhe u derguan ne Izrael me trena, anije e avione.
Cdo moment ne historine njerezore ka qene apokaliptik.

JC
 

Eléonoré

Valoris scriptorum
ndoshta eshte industria e holokaustit.... perdoret pa kriter nga izraeli, mqs edhe pesha e hebrejve ne shtypin dhe artin e kinemas ne shba eshte e mbiperfaqsuar.

Eshte per t'u habitur se si kriminelet me te medhenj luajne rolin e viktimes me te madhe.


El
 

Airbourne

Papirus rex
...jo...holokausti me i madh eshte ai komunist ne rusi...9 miljon vdiqen vec nga uria ne ukraine e rusi...pa llogarit pushkatimet e rrafshimet e fshatrave....ideaotri i tyre, kaganovic, dhe egzekutoret ishin te gjith hebrenj....kjo sipas shkrimeve ne gazeten izraeliane haaretz....pikerisht qasja ekstremiste e hebrejve me bolshevizmin (si sot e disa muslimaneve me isis) justifikoi politikat mizore te hitlerit...

pastaj vjen ai irlandez...ne 1800 anglia (pa skocine vetem me wellsin) kishte 8 miljon banore, irlanda kish 8 miljon...ne 1900 anglia kish 12 miljon, irlanda 1 miljon...the great famine

holokausti i bengalit ne luften e dyte, shkaktuar nga churchilli, 4-8 miljon e mbase me shum...uria...menyra e preferuar e anglezeve...

pol pot ne kamboxhia...1.5 mln por nga perqindjet tmerr....

mao ce dun....

dhe natyrisht shoah..tragjedia e hebrejve...
E ke gabim...Stalini vrau....100 Milion ruse.

PS...kur lexo kshu IDIOTESIRASH.
 
Top