30 vjec - virgjereshe! I virgjer!

regele

Forumium maestatis
30 vjec - virgjereshe! I virgjer!

Cfare mendon nje virgjereshe 30 vjecare per femrat e tjera qe e kane humbur virgjerine qysh te njoma? Cfare mendon ajo per veten e saj? Eshte normale, eshte krenare, ndjehet keq apo nuk i intereson qe akoma nuk ka luajtur me tren?

Po nje mashkull ne moshe te tille? Pervec masturbimit cfare mendime dhe brenga ka?

Jane te ftuar ne diskutim te gjitha moshat qe e deklarojne veten mbi 16 vjec!

ssssssss

Primus registratum
Re: 30 vjec - virgjereshe! I virgjer!

auhuhauhah qekompjesmarres ne muabet /pf/images/graemlins/tonguee.gif ....boh...po shifsha i dit i emisionke tch dhe ato qe ishin ne keto moshe te virgjra jan burrnesha ene kto do ken ate prirje them une /pf/images/graemlins/tonguee.gif

karamel

Primus registratum

Cfare ka per tu habit ketu? Elizabeta I, mbreteresha e Anglise, e bija e Henrit VIII, e cila qendroi ne pushtet 40 vjet rresht, vdiq 70 vjecare dhe virgin.

MLK

Primus registratum

Sa me siguri qe flet ne ti, si me i pas majt pishtarin asaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Nje femer 30 vjecare, qe nuk eshte murgeshe dhe eshte e virgjer, ka probleme te renda psikologjike dhe automatikisht probleme te renda sociale. Nuk ka ceshtje morale qe ta justifikoje kete gje. As ceshtje shendetesore, impotenca tek femrat nuk ekziston... mua me duket absurde.

Nje femer qe i kalon te 20-at duke qene e virgjer, pa e kuptuar as vete ajo, behet njeri nervoz, mixgun, grrices etj etj... lere pastaj po kaloi 30en.

cacol

Forumium maestatis

O MLK, avatari jot eshte faza iniciale e procesit te pershkruar ne avatarin tim /pf/images/graemlins/lol.gif

karamel

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Sa me siguri qe flet ne ti, si me i pas majt pishtarin asaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Eshte nje femer qe adhuroj. Nje nga perzonazhet me intrigante te Historise.

karamel

Primus registratum

Mostwanted: lol bien vu mec /pf/images/graemlins/tongue.gif

MLK

Primus registratum

Kam nje shoqe qe ka qen e virgjer deri ne 30 vjeç /pf/images/graemlins/laugh.gif Sapo mora nje lajm qe pasi u martua, eshte shtatezane /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps. Ishte çik grindavece, po s'ma do menia vetem prej virgjeris, se e tille ka qen q1 15 vjeçe /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Meshkujt 30 vjec te virgjer jane rrezik per shoqerine...

MLK

Primus registratum

Ska se si, se po qe mashkulli 30 vjeç ala i virgjer, ngelet pa shoqeri /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtu qe ska se per ke te jet i rrezikshem.....

Diddy19

Su@mi

Kam degju se numri i djemve te moshes rreth te 20-tave akoma te virgjer eshte me i madh se numri i vajzave te virgjra ne po ate moshe.
Ne kete moshe djemte flasin shume po veprojne pak.

S

Scorpion

Guest

Vajzat genjehen me kollaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Meshkujt jane me kokemushke, e duarthate ne veprime /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si 10 si 20 si 30 apo 40, ca rendesie ka aman, u shfry, u ça cipa dhe djali apo vajza doli ne jete /pf/images/graemlins/tonguee.gif Mentalitet shqiptari, mentalitet dollari...

Diddy19

Su@mi

Po ti degjosh djemte ne kete moshe duket sikur bajne namin...Femra andej e femra ketej.Ne te vertete jane akoma te virgjer. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pse perdor termin "rrehen" per vajzat? S'mund te jete qe ato kane mundesi me sh se djemte...?
Normale, kur s'jua japin thoni se kane mentalitet te mbyllur; kur jua japin thoni se jane k***a.Ky asht mentalitet shqiptari.
Energy, po ban si puna e dhelpres kur s'mundi te arrinte rrushte /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

[/ QUOTE ]

pse ca e keqe te ka gjetur ty nga 30 vjecaret e virgjer??? eeeeeeeeeeeeeee???

S

Scorpion

Guest

Jo maj rrapatushe, s'jane te gjithe njesoj, ose aq naive sa duken. Virgjeria, Zhvirgjerimi, etj etj jane procese po i quaj e faza te jetes njerezore. Ne fund te fundit njeri s'ka vu limite e faza e mosha per keto gjera. Une se kuptoj qe kjo teme merr ngjyra humori. Njeriu duhet respektuar per zgjedhjet e tij.

Sa per rrushte Vintage, ua kam ndjere lezetin me kohe, tani preferoj frutat tropikale /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

S

Scorpion

Guest

[/ QUOTE ]

pse ca e keqe te ka gjetur ty nga 30 vjecaret e virgjer??? eeeeeeeeeeeeeee???

[/ QUOTE ]

Jo mer, e bera per ty kete postim, se ty te ha kurioziteti e te gerryen /pf/images/graemlins/laugh.gif Ku e di une mer aman, shko provoje, i ke mundesite /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Hajd naten! /pf/images/graemlins/wave.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

score me qafsh per cfar fruta tropikale e kishe fjalen aman /pf/images/graemlins/lol.gif

Diddy19

Su@mi

Me duket se po i ngaterron me ato ekuatoriale. /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Jam i bindur se kudo ka te tille e ne çdo lloj moshe e seksi dhe per "te qene brenda" me ambjentin disa dhe genjejne.

Nje femer kur ndodhet mes njerzve te afert e te respektuar edhe ne se nuk eshte e virgjer thote ..jam e virgjer..
Natyrisht shprehja "jam e virgjer " thuhet ne forma te tjera.
Kur femra eshte mes nje shoqerie te lire ..psh nje tufe vajzash te cakerdisura pak nga trute thote per inertesi ose per pershtatje me ambjentin..(edhe ne se eshte e virgjer).. nuk jam e virgjer dhe se kam kaluar disa te dashur..sepse ka frik nga reagimin e ndonji torollakeje qe mund te thote.. uaaa qenke prapa botes me ..qenke budallaqe ti moj goc..boj mi tarallake qejf se nje jete kena e kina me vdek nje dite..

Edhe meshkujt keshtu jane..ne ambjent shokesh qeflij ata te gjithe tregojne raste te Don zhuanizmit te tyre.
Shume nga keta genjejne.

Disa femra dhe meshkuj jane te virgjer/a per shkak te fizikut te tyre jo terheqes por ka qe jane te virgjer/a (edhe se jane shume te bukur/a) per shkaqe morale, dinjiteti e personaliteti.
Kjo ndodh te vajzat me familje te mire ku kurvlleku konsiderohet turp.
Tek kjo kategori nderi i vetes e i familjes vihet mbi tundimet.
Ato mendojne se ti jepen dikujt qe nuk e meriton eshte princip i jetes dhe i permbahen kesaj.
Koha ben te veten..njerzit ecin me kohen..por jo te gjithe munden te ecin e perparojne
Ngelen perseri nje kategori e madhe qe mendojne se ka rendesi virgjeria si pjese e dinjitetit te personit.

Askush nuk e shikon me sy te keq kete kategori, perjashto Pismiletin e kategorine "obilum ignorantum" ketu. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cdo njeri jeton jeten e vet dhe per vete, po i plas ai miku apo mikesha fort per te tjeret e se ç'mendojne.

Hajd naten/mirupafshim nga une.

Respekte! /pf/images/graemlins/wave.gif