15 Pika ne Lidhje me Seksin. Nga Professor Doktori .Zoti ASSO

POKER

Forumium maestatis
dhe asnjëherë nuk është tepër që të marrim informacon shtesë.
Lexoni 15 gjërat lidhur me seksin që me siguri nuk i keni ditur.

1. Derisa meshkujve maksimalisht u duhen 10 minuta, femrave mesatarisht u duhen 20 minuta të eksitohen.
2. Madje 45 për qind e meshkujve do të dëshironin të kenë penis më të madh.
3. Tabletat kontraceptive munden në mënyrë të jashtëzakonshme ta ulin dëshirën për seks.
4. Edhe meshkujt edhe femrat munden në gjumë të përjetojnë shumë orgazëm të madh.
5. Një për qind e femrave mund të përjetojnë orgazëm jashtëzakonisht me stimulimin e gjirit.
6. Në botë çdo ditë ndodhin rreth 100 milionë marrëdhënie seksuale.
7. Gjatë marrëdhënieve seksuale mund të harxhoni deri në 150 kalori.
8. Klitorisi ka sasi më të madhe të mbaresave nervore në trup (madje 4 mijë)
9. Një lugë spermë ka rreth 5 kalori.
10. Pas katër vjet të lidhjes apo martesës epshi I gruas fillon të bie.
11. Seksi e kuron depresionin sepse gjatë marrëdhënieve trupi fillon të nxjerrë endokrinin (hormonin e lumturisë).
12. Mashkulli mund të përjetojë orgazëm të shumëfishtë, por kulmi I pare duhet të jetë pa derdhje, ndërsa ereksioni duhet të mbetet.
13. Gjatësia mesatare e penisit të relaksuar është 7 deri 10 centimetra.
14. Gjatësia mesatare e penisit në ereksion është 12 deri 15 centimetra.
15. Ekziston një përqindje e vogël e femrave të cilat janë alergjike në sp
 

Dreamer

Under the Dome
Personalisht mendoj se postimi i mesiperm eshte shume i "goditur" dhe i vyer per te gjithe lexuesit e AF.
Do i lutesha anetarit @POKER, te postonte edhe me teper detaje ne lidhje me temen e lart permendur.
Dhe nje gje tjeter para se te perfundoj, mendoj dhe se shkrime te tilla duhet te futen edhe ne librat e Edukates Seksuale neper shkolla qe te rinjte tane te jene te mire informuar jo vetem ne menyre siperfaqesore (sic eshte) por edhe ate te detajuar si ne postimin me lart, me mjeshteri,ekuiliber e professionalizem. Flm :D
 

POKER

Forumium maestatis
:hidhu::hidhu::hidhu: propozoj poker te moderoje ate sektor
Do mundohem Per me teper'informazione Mund te Klikoni ne Studjon Time Dk.prof
Zoti ASSO vizitat ose keshIlla Lidhur me Seksin per femrat jan Gratis
 

Airbourne

Papirus rex
Pika e
16-te....per meshkujt!
Neve nuk jemi kunder nje numri te shpejt pra spontan se largojme stresin.
E kunderta tek femrat qe ju bie epshi.Dhe kjo e ka nje aresye: kur femrat jane te stresuara dhe te nervozuara,rritet hormoni Cortizol ne gjak,dhe ju bie deshira.Atehere te dashura femra si mase paraprake....merrni fryme thelle,stakojeni trurin dhe ndonjehere futini dhe flash.
Airbourne....
PS: me paska shpetuar kjo tema...:duku:
 
Top