11 i AF kampion kete here

H

harap

Guest
11 i AF kampion kete here

Ekipi i AF kete sezon do paraqitet me nje 11 te ri ja edhe perberja e ekipit :

1 Drini(portier)

2 Mandi 3 Zog (afrikan) 4 Elian 5 Gjergji

7 Toroll@ku 8 taula1
6 Homers 9 Enton

10 Bengu 11 HaRaP (c)

Rezerve : skodrinon ,insane,gurax, etj /pf/images/graemlins/smile.gif

Tranier : Bisha
kemi bindjen e plote se me investimet qe ka bere presidenti jone adami kete vit do jemi kampion.presim tifozat ne cdo ndeshje /pf/images/graemlins/smile.gif

bengu

Primus registratum
Re: 11 i AF kampion kete here

Nese mua me keni 10 fitoren e keni te sigurt... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Po per nonji qe tju kapi topat kur te stervitni a keni nevoj??

skodrinon

Primus registratum

Harap ne radh te pare nuk ke ba hala skemen e skuaders marre per nje pasha (kuku per ne) si puna jote me ba formacionin pa caktu skemen megjithate ne kemi besim te presidenti i klubit i madhi Adam qe gjithmon na eshte gjendur prane dhe ne momentet me te veshtira si psh. prishja e albforumit /pf/images/graemlins/smile.gif presim mbeshtetjen dhe idete e presidentit /pf/images/graemlins/smile.gif .
Eliani tham ma mir kishte me ken heqim (mjek) /pf/images/graemlins/smile.gif

bengu

Primus registratum

Hirko, ti e ke numrin shume te madh. Ik atje formo nje ekip basketbolli.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

hahahahahah
Hirko te kam rezervu nje vend ne tribune ose popate qejf po te sjellim edhe nje tavoline e fillo e luaj ping pong.topet ti hedhim ne /pf/images/graemlins/smile.gif

moonlight

Primus registratum

Harapo, qe ngelsh me nji nuse te vetme ti ishalla, si i diskriminon femrat ti kaq haptazi?
Po s'mu gjend nji vend si lojtare, te pakten te rekomandoj te me vesh psikologe personale te ekipit (kam nigju qe po vihet si rregull i ri) se pash zotin me aq sa ju njof (e sidomos me Bishen tranier) do ma keni nevojen.
Gjith te mirat!

H

harap

Guest

ty te gjej nje vend afer meje mos ke merak /pf/images/graemlins/smile.gif
po te marr menaxhere /pf/images/graemlins/smile.gif

Futbollisti

Forumium maestatis

haha , me ata lojtar qe paske ne prapavije ti (Mandi, Drini, Elian ) gol cdo sulm paske hahaha
Nigjo nijo ketu, Mandi veje para, elian shkaterrues para mbrojtjes, Drini leje tifoz /pf/images/graemlins/tongue.gif hahaha
A do njeri me ardh me mua ne 11 e dyte tu fusim nje dru ketyre, apo me duhet ta bej vete /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema

Goddes

/pf/images/graemlins/smile.gif
pO UNE CA JAM ???
Mbeshtje morale e cunave??? /pf/images/graemlins/smile.gif

Degjo mua ,nqs nuk bej une pjese mesfushor shkaterrues,qe cfare kembesh te me dalin perpara ti thyej ))))) nuk keni gje ne terezi.Une ju dhashe nje keshille,ju veproni si te doni.)))).

jona20

big bum bam...

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]Po per nonji qe tju kapi topat kur te stervitni a keni nevoj??[/qb]
hahahahahaha...

Harap po muve /pf/images/graemlins/frown.gif a po don me pranu me fshi fushen kur bin letrat /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Sheshesheshe Paskan hap skuader Futbolli kur te gjithe ju preferoni Bsketbollin . HArapo kur e kur do filloje stervitja t shkoj t rregulloj stadiumin. HAjt iher se ka po shifena ...

H

harap

Guest

ore mos harroni se jam kapiteni /pf/images/graemlins/smile.gif
jemi skuader e kompletuar po presidenti do bente ca ndryshşime /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]Ekipi i AF kete sezon do paraqitet me nje 11 te ri ja edhe perberja e ekipit :

1 Drini(portier)

2 Mandi 3 Zog (afrikan) 4 Elian 5 Gjergji

7 Toroll@ku 8 taula1
6 Homers 9 Enton

10 Bengu 11 HaRaP (c)

Rezerve : skodrinon ,insane,gurax, etj /pf/images/graemlins/smile.gif

Tranier : Bisha
kemi bindjen e plote se me investimet qe ka bere presidenti jone adami kete vit do jemi kampion.presim tifozat ne cdo ndeshje /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
E le mazhoret kush jane? /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

torollaku je sulmues i fshehun po he se kena tranierin qe vendos /pf/images/graemlins/smile.gif