10 femrat me te cilat nuk duhet te martoheni!

Universal

AnonymouS

10 FEMRAT ME TE CILAT NUK DUHET TE MARTOHENI!
Tërheqja e madhe ndaj një femre, mund të konfuzojë meshkujt duke e çuar pasionin e momentit në martesë. Por jo gjithmonë kjo zgjedhje është e duhura dhe mund të pendoheni shumë shpejt.
Sipas një site amerikan “Date me” meshkujt përpara se t’i propozojnë një femre për martesë duhet të kenë parasysh disa karakteristika kryesore.

1-Mos u marto me një femër që është e ‘etur’ për mashkull dhe të jepet që në takimin e parë.

2-Mos i propozo një femre që flet shumë dhe gjysmën e fjalëve të saj nuk i kuptoni.

3- Si do kaloni jetën me një femër që vetëm ankohet dhe gjen të meta tek ju në çdo rast?

4-Mos u marto me një femër që ka prioritet gjithmonë pamjen e jashtme dhe vetëm për këtë gjë mendon.

5-Mos e çoni në shtëpi një femër që e ka të vështirë të zgjedhë edhe se çfarë çorapësh do veshë.

6-Femrat që harxhojnë shumë do iu rrënojnë ekonominë, lërini ato të shkatërrojnë jetën e dikujt tjetër, jo
tuajën.

7-Mos e merrni seriozisht një femër që pëlqen alkoolin, kur të jetë e dehur mund të përfundojë në shtrat edhe me shokun tuaj.

8-Një femër me komplekse nuk do jetë e lirshme as me ju, kështu që nuk do bëheni psikologu i saj.


9-Mos u martoni me një femër të pavarur, do ua përplasë në fytyrë këtë sa herë t’i jepet rasti.


10- Femrat feministe do jenë telash për ju, nëse ajo do një unazë le t’ia japë dikush tjetër.B koha
 

SNAP

Papirus rex

10 FEMRAT ME TE CILAT NUK DUHET TE MARTOHENI!
Tërheqja e madhe ndaj një femre, mund të konfuzojë meshkujt duke e çuar pasionin e momentit në martesë. Por jo gjithmonë kjo zgjedhje është e duhura dhe mund të pendoheni shumë shpejt.
Sipas një site amerikan “Date me” meshkujt përpara se t’i propozojnë një femre për martesë duhet të kenë parasysh disa karakteristika kryesore.

1-Mos u marto me një femër që është e ‘etur’ për mashkull dhe të jepet që në takimin e parë.

2-Mos i propozo një femre që flet shumë dhe gjysmën e fjalëve të saj nuk i kuptoni.

3- Si do kaloni jetën me një femër që vetëm ankohet dhe gjen të meta tek ju në çdo rast?

4-Mos u marto me një femër që ka prioritet gjithmonë pamjen e jashtme dhe vetëm për këtë gjë mendon.

5-Mos e çoni në shtëpi një femër që e ka të vështirë të zgjedhë edhe se çfarë çorapësh do veshë.

6-Femrat që harxhojnë shumë do iu rrënojnë ekonominë, lërini ato të shkatërrojnë jetën e dikujt tjetër, jo
tuajën.

7-Mos e merrni seriozisht një femër që pëlqen alkoolin, kur të jetë e dehur mund të përfundojë në shtrat edhe me shokun tuaj.

8-Një femër me komplekse nuk do jetë e lirshme as me ju, kështu që nuk do bëheni psikologu i saj.


9-Mos u martoni me një femër të pavarur, do ua përplasë në fytyrë këtë sa herë t’i jepet rasti.


10- Femrat feministe do jenë telash për ju, nëse ajo do një unazë le t’ia japë dikush tjetër.B koha
Bravo Universal
 

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
KOT jane keto parime e patjeter i bie qe dhe ata njerez qe i ndjekin TE ASHTUQUAJTURA PARIME :D
btw,,se maskilizmi ne max keteja :p:D
 

SNAP

Papirus rex
KOT jane keto parime e patjeter i bie qe dhe ata njerez qe i ndjekin TE ASHTUQUAJTURA PARIME :D
btw,,se maskilizmi ne max keteja :p:D
Sa here hapet nje teme e tille , direkt kemi fjalin "MASKILIZEM" ju femrat kaq te perpikta qenkeni?
 

joetisti_

Locus omnem


Sigurisht! "Puthje" per ata qe kane bere kete studim!
Ja c'te bejne femrat.
(tema) asgje nga ato qe lexova s'mund te qendroje si dicka qe s'e luan topi. Madje eshte shume levizese si pjese keshillimore.
Kush nuk do ta besoje s'ka c'i bej por, po marr si shembull kete foto, ky mashkull mund te jete bere pershesh e megjithate mund te jete kjo femer qe ai e do per grua. Pra dua te them se ato cilesi qe jane renditur me lart, jane dhene sikur mashkulli eshte perfekt dhe kujdes se mos i bie nje femer joperfekte. Femra dashu-deshirohet nga mashkulli per te gjitha cilesite qe i ka dhe qe i mungojne. Pikerisht sepse mashkulli ka te njejtat probleme.

Bravo goca ! :)
 

Silencio

Primus registratum
Ekziston edhe nje lloj femre me te cilen nuk duhet te martoheni:
''Mos te jete Mesuese Kimie''.
 
Top