admin
Administrator
Firefox ka fituar çmimin e Zgjedhjes së Përdoruesve për vitin 2013 si shfletuesi më i mirë e këtij viti. Duke mundur Chrome në të dyja kategoritë, si një aplikacionin për mobile edhe në shfletuesin për kompjuter, Firefox po provon që nuk po mbetet mbrapa. Më shumë se gjysma e përdoruesve kanë zgjedhur Firefox si të preferuarin e tyre dhe për pjesën tjetër të përdoruesve mbase është koha që të rikthehen e t’i hedhin edhe një sy shfletuesit Firefox.
Më poshtë janë rezultatet:
Firefox 52%
Chrome/Chromium 35.5%
Opera 4%
Iceweasel 3.1%
rekonq 1.3%
Qupzilla 0.7%
SeaMonkey 0.6%
dwb 0.4
Dillo 0.1%
Të tjerë 1.5%
Rezultatet e këtyre votimeve ishin vërtet argëtuese dhe interesante për të dalë këtë vit. Kjo jo vetëm për shkak se janë përdoruesit ata që bëjnë të gjithë votimin, por edhe për faktin që mund të kuptohet dicka më shumë në lidhje me preferencat e komunitetit dhe ato ç’ka fliten në komunitet. Bazuar në sugjerimet, këtë vit vijnë të gjitha të dhënat, të gjitha rezultatet, me përqindje dhe renditje dhe gjithashtu janë bërë edhe përpjekje që të përfshihen edhe shumë shfletues që përdoren shumë pak. Nuk ka kaluar shumë kohë që kur Linux ishte një sistem operimi që nuk përdorej shumë e prandaj kjo është një pikë e dobët.
Artikulli i plote...
Më poshtë janë rezultatet:
Firefox 52%
Chrome/Chromium 35.5%
Opera 4%
Iceweasel 3.1%
rekonq 1.3%
Qupzilla 0.7%
SeaMonkey 0.6%
dwb 0.4
Dillo 0.1%
Të tjerë 1.5%
Rezultatet e këtyre votimeve ishin vërtet argëtuese dhe interesante për të dalë këtë vit. Kjo jo vetëm për shkak se janë përdoruesit ata që bëjnë të gjithë votimin, por edhe për faktin që mund të kuptohet dicka më shumë në lidhje me preferencat e komunitetit dhe ato ç’ka fliten në komunitet. Bazuar në sugjerimet, këtë vit vijnë të gjitha të dhënat, të gjitha rezultatet, me përqindje dhe renditje dhe gjithashtu janë bërë edhe përpjekje që të përfshihen edhe shumë shfletues që përdoren shumë pak. Nuk ka kaluar shumë kohë që kur Linux ishte një sistem operimi që nuk përdorej shumë e prandaj kjo është një pikë e dobët.
Artikulli i plote...