Ads Zetaniche - Affiliate network

Diskutime tek 'Webmastera - Faqe - Domaining - Hosting' filluar nga Stacy90, 14 Jun 2017.

 1. Stacy90

  Stacy90 Primus registratum

  Pershendetje te gjitheve, :cool:

  Nuk jam i sigurtë nëse ky forum është i lidhur fort me marketingun e përkatësisë, por më lini t'ju prezantoj një nga mënyrat më të përfitueshme për të fituar para dhe për të ndërtuar biznes të suksesshëm në botën online - duke promovuar oferta përmes përkatësisë. Për të gjithë përkatësit atje, lërmëni t'ju prezantoj rrjetin tonë të përkatësisë Zataniche.

  Zetaniche është një rrjet përkatësie i bazuar në performancë dhe është themeluar në 2015 dhe ka një grup profesionistësh pas tyre me më shumë se 15 vjet eksperiencë në industri.

  Zetaniche, ka të gjithë fokusin në përdorimin e aftësive dhe njohurive për ti dhënë përkatësve të tyre shancin për të promovuar disa nga produktet si: shëndet, bukuri, humbje peshe dhe ne kategorinë e takimeve, në shtete që nuk janë akoma të eksploruara por kanë potencial të madh. Pra, ne operojmë në vende si: Rumania, Finlanda, Bullgaria, lituania, Bosnja, Shqipëria, Kroacia, Serbia, Sllovenia, Sllovakia, Letonia, Mali i Zi, Qipro, Çekia, Estonia, Portugalia, Maqedonia, Kazakistani, Maroku, Bjellorusia, Greqia, Italia, Polonia, Ukraina.

  Produktet më të famshme në Shqipëria janë GoSlimmer, Vein Stopper, RectiStop, dhe shumë të tjerë me pagesë 50% CPA për produktet dixhital dhe 20-30% për produkte fizike.

  Për përkatësit tanë ne ofrojmë faqe të përkthyera në gjuhën e tyre të lindjes të një shteti për të cilin produkti është i bërë, dhe në këtë mënyrë ne i japin mundësinë për të arritur audiencën e duhur.

  Besoj jeni të interesuar për pagesën dhe për opsionet dhe kushtet. Pagesat bëhen në bazë mujore, me shumë minimale prej 50€ për Paxum dhe Payoneer dhe 100€ për Wire. Ne ofrojmë pagesa javore dhe dy javore për përkatësit që fitojnë 1000€, ose 1500€.

  Manaxherët e përkatësisë dhe suporti ynë i dedikuar do ju ndihmojë me kënaqësi që të arrini qëllimet e dëshiruara dhe të maksimizoni të ardhurat me promocionet e produkteve tona.

  Për informacione të mëtejshme, ndihuni të lirë të kontaktoni me ne direkt në email: support@zetaniche.com ose Skype: aff_zetaniche . ;)
   
 2. Stacy90

  Stacy90 Primus registratum

  Përshendetje të gjithëve! ;)

  [​IMG]

  Nuk ka lidhje nëse jeni affiliate me përvoj ose jeni në fillim të affiliate marketing, sigurisht shpesh herë pyesni nëse keni zgjedhur ose do e zgjedhni nichen më të përshtatshëm dhe më profitabil për promocion.

  Zetaniche me vlerë punon në studimin e tregut dhe në targetin preciz të nevojave publike, që do të thotë që në ofertën e saj offer për promocion gjithmonë ka produktet më të kërkuara. Zetaniche është e fokusuar në promocionin e produkteve në regjione në të cilat nuk janë shumë kompetente, kështu që zgjidhja e promocionit të produkteve tona, të cilët janë të kërkueshë shumë në mesin e publikut, por në regjionet në të cilat nuk ka shumë konkurencë, pothuajse kombinimim fitues për çdo publisher.

  Si të zgjedhni niche?
  • Nëse jeni pronar direkt i sajtit, zgjidhni niche i cili është i afërt me përmbajtjen e sajtit tuaj, për të cilin keni njohuri që publiku i sajtit tuaj do mund të reagonte pozitivisht.
  • Nëse punoni me shumë burime të trafikut ose keni për qëllim të punon, zgjidhni niche i cili është i afërt me intereset tuaja, sepse më lehtë do i kuptoni nevojat e publikut dhe kompanin tuaj do e bëni më profitabile.
  • Zgjedhja e niche sipas popullaritetit, duke marr parasysh konkurencën e regjionit për promocion.
  Të gjitha këto dhe më shumë lexoni në bllog post-in tonë të fundit i cilin për Ju e ka pregaditur Zetaniche team i vlefshëm. Kemi pregaditur për ju detajet dhe përparësit të niches me të cilat rrjeti ynë punon, si dhe disa sugjestione të cilat niches dhe subniches i ka zgjedhur, varësisht nga përmbajtja e sajtit tuaj, nevojave dhe qëllimeve. Natyrisht nuk mungojn as rekomandimet se cilat offera të zgjidhen në cilën kategori. Për arsye e të gjitha të lartë cekurat mos lëshoni të vizitoni bllogun tonë!

  Zeta NICHES janë: health, weight loss, beauty, dating, adult, make money.

  Shtetet të cilat i mbulojm janë: Rumania, Finlanda, Bullgaria, lituania, Bosnja. Shqipëria, Kroacia, Serbia, Sllovenia, Sllovakia, Letonia, Mali i Zi, Qipro, Çekia, Estonia, Portugalia, Maqedonia, Kazakistani, Maroku, Bjellorusia, Greqia, Italia, Polonia, Ukraina.

  Mos mendoni shumë, bashkonu rrjetit tonë madje SOT! Për më shumë informacione na kontaktoni me anë të emailit ose skajpit.
   
 3. Stacy90

  Stacy90 Primus registratum

  Përshendetje të gjithëve,

  Zetaniche punon me vlerë si në rrjetin e saj dhe në pasurimin e paletes së produkteve për affiliatet tonë të dashur gjithashtu edhe në pregaditjen e përmbajtjeve të llojeve të ndryshme për të gjithë ata që dëshirojn që të njihen më mirë me rrjetin tonë por të angazhohen në botën e affiliation.

  [​IMG]

  Kështu kemi vendosur që me postën e kësaj jave së kaluar të gjithë vizitorëve të ueb faqes tonë të i ofrojm më mirë në rrjetin tonë dhe në mënyrën se si ajo funksionon.

  E ju kemi ndarë disa hapa të cilët nevojiten të dini për të filluar kampanjën tuaj të parë te ne. Në cilën mënyrë të kërkoni offerat, cilat ad mënyra ofrojm, si të vendosni tracking, të ndjekni statistikat e edhe më shumë mund të mësoni në bllogun tonë të fundit.

  E nëse megjithatë nuk jeni të njohur me termin affiliate-ve, ju kemi dhënë edhe disa spjegime për të fituar foton më të kjartë në lidhje me atë se çfarë pikërisht paraqet dhe në cilën mënyrë mund të i krijoni vetës fitim shtesë si affiliate.

  P.S. Gjithashtu ju kemi ndarë edhe Top Offers of the week!

  Këtu ende nuk është fundi...

  Do keni mundësin të lexoni se cilat janë përparësit të promovimit të premium SMS offerave si dhe çfarë pikërisht ato paraqesin.

  Siç mund ta shihni, shumë përmbajtje interesante kemi pregaditur për Ju në bllog postimin tonë të fundit dhe do pregadisim në të ardhmen, për këtë jeni të lirëtë ktheheni në ueb faqen tonë në çdo kohë dhe të shikoni se çfarë Ju kemi ndarë.

  Natyrisht, për të gjitha pyetjet shtesë që mund të i keni, mund të na kontaktoni direkt me anë të mailit dhe Skajpit.

  Mos mendoni shumë, bashkonu rrjetit tonë madje SOT!
   
 4. Stacy90

  Stacy90 Primus registratum

  Përshendetje të gjithëve,

  Zetaniche pothuajse kemi shkruajtur për disa low competitve geo's dhe cilat përparësi I sjell affiliate marketing pikërisht në këto shtete e më intereson edhe mendimi Juaj. Me cilat shtete punoni dhe a keni promovuar produkte për low competitive shtete? Cilat janë përvojat Tuaja?

  Për çdo affiliate-a plotësisht sigurt janë të përdorura të dhënat e caktuara të lidhura me shtetin në të cilat dëshirojn të promovojn produkte të caktuara. Këto janë disa nga të dhënat si: përqindja e përdorimit të internetit, zakoni I përdoruesve në lidhje online blerjen, si dhe mundësia e pagesës të cilës blerësit I ikun, e të cilët të gjithëve të interesuar për affiliation I ofrojn përvojën në lidhje me shtetin specifik.

  Për shembull, pothuajse kemi nxjerrur disa informacione interesante në lidhje me tregun bullgar. Kemi hasur në të dhëna interesante të cilët tregojn që në Bullgari numri I përdoruesve të internetit përbënë 59.8% e shtetasve nga numri I përgjithshëm I popullates. Përsëri, online blerës ka 20% nga popullata e përgjithëshme në mesin e të cilave udhëheqin grate. E përsëri, këta 20% e blerësve preferojn pagesën pas pranimit që do të thotë që COD offers janë zgjidhje e shkëlqyeshme për tregun Bullgar.

  Situat mjaft e ngjajshme është edhe në Serbi për të cilën kemi bërë studime dhe I kemi dedikuar një tekst të tërë këti tregu. Nga numri gjithsjet I popullsisë në Serbi, gjinden 68.1% internet përdorues. Megjithatë, në lidhje me blerjen me anë të internetit, Serbët shumë e më shumë po e fitojn këtë trendin e blerjes, e kjo tregon edhe të dhënat që është vërejtur rritje e vazhdueshme prej 10% kur është në pyetje online blerja në Serbi. Përdoruesit në Serbi mesatarisht bëjnë 13 online transaksione e në lidhje me mënyrën e pagesës gjysma e online blerësve në Serbi gjithashtu preferojn pas pranimit të produktit.

  [​IMG]

  Natyrisht, shumë më shumë informacione kemi shkruajtur në tekstin të cilin e kemi pregaditur për Bullgari dhe tekstin të cilin I kemi dedikuar Serbis. Edhe shumë informacione interesante I kemi ndarë për tregjet e lartë cekura për të gjithë ata të cilët kanë interesim për këto shtete.

  Pas analizës së të dhënave, do vëreni që COD (Cash on Delivery) offers, zgjidhje ideale për shtetet ku online blerja nuk është plotësisht e vënë në jetë por ka tendencë të madhe të rritjes. Në Zetaniche punojm pikërisht me COD produktet për tregjet e përmendura por edhe shumë shtete tjera low competitive e nëse jeni të interesuar që të mësoni më shumë detaje, vizitoni bllogun tone dhe lirisht na kontaktoni për më shumë informacione.

  Nëse nuk jeni pjesë e Zetaniche rrjetit, na bashkohuni madje sot!
   
 5. Stacy90

  Stacy90 Primus registratum

  Duke marrur parasysh që gjithmonë vizitorëve të këti forumu ju ofrojm sa më shumë informacione kur është në pyetje affiliate marketing dhe trendet momentale, edhe ky postim i forumit nuk do të jetë për gjithmonë.

  Deri tani këtu Ju kemi shkruajtur për shumë produkte nga health kategoria – Diabetes No More.

  [​IMG]

  Ky produkt ka për qëllim njerëzit të cilët vuajn nga diabeti. Diabeti është njëra ndër sëmundjet më të shpeshta në ditët e sodit, edhe njerëzit me sëmundje kronike siç është diabeti dëshirojn që në përgjithësi të ndihen më mirë në staza më të gjata dhe që përdorimin e medikamenteve të e sjellin në minimum sa është mundur.

  Zgjidhjet natyrale në gjendjet kronike siç është diabeti janë shumë të popullarizuara, sepse alternativja, plotësisht zgjidhja natyrale zakonisht kanë efekte të padëshirueshme të vogla dhe rreziqe afatgjata në krahasim me disa medikamente. Promovimi i këtyre produkteve të cilët ofrojn zgjidhje alternative plotësisht natyrale janë posaqërisht të popullarizuar dhe kjo është ajo të cilën ky treg e bënë interesant për affiliation - Blerësit të cilët janë pasionuar për alternativa për vete dhe problemet e tyre, janë të gatshëm të blejnë produktet nga e para.

  DiabetesNoMore është udhëheqësi i cili mbanë 3 hapa për zgjidhjen e problemit të diabetit në mënyrën plotësisht natyrale. Diabetes No More është në dispozicion në Çeki, Sllovaki, Hungari, Kroaci, Itali dhe Bullgari. Pagesat janë nga € 7.50 deri € 10.00 varësisht nga regjioni. Produkti është në dispozicion në platformëm desktop dhe atë mobile.

  Pasi që po flasim për desktop dhe mobile traffici, team jonë ka punuar një studim të vogël kur është në pyetje internet usage në vendet në të cilat punojm. Në mesin e Zetaniche vendet studimet kanë treguar që vizita mëe madhe e internetit në muajin e kaluar më anë të aparateve mobile ka qenë në Poloni (65,18%), Shqipëri (54,68%) dhe Mali i Zi (50,04%), dhe në desktop: Ukrainë (83,10%), Çeki (78,66%) dhe Bellorusia (76,35%). Në të gjitha nga këto regjione kemi offera të ndryshme të cilat kanë potencial për promovim.

  [​IMG]

  Në studimin tonë të vogël kemi bërë edhe një rishikim të vogël në disa prej përparësive të promovimit në mobile dhe desktop trafficun, si dhe cilët janë faktorët në të cilet duhet të kushtohet vëmendja, nëse keni sajt personal ose punoni me paid trafikun.

  Si gjithmonë jeni të mirëseardhur të vizitoni bllogun tonë dhe të lexoni se në çfarë team jonë punon çdo ditë, si dhe të na bashkoheni në rrjetin tonë dhe të bëheni njëri nga affiliate-t e kënaqur të Diabetes No More offeres si dhe shumë tjerave, si në desktop, po ashtu edhe në mobile!
   
 6. Stacy90

  Stacy90 Primus registratum

  Kur është në pyetje affiliation, plotësisht sigurt njëra nga pyetjet kryesore e cila çdo affiliate e gjuan në dilema është se me cilin niche të fillojm, cili niche do i sjell para dhe të ngjajshme e pastaj në detin e produkteve nga e njëjta niche se si të zgjedhim produktin e duhur.

  Kur janë në pyetje produktet për meshkuj, kemi ndarë produktin tonë - TurboMax. Duke marrur parasysh që sa më shumë meshkuj sot përballen me pasigurin dhe janë në kërkim me mënyrat e reja dhe përparuese të cilat do u ndihmojn të kthejnë atë vetëbesimin e humbur, nuk befason fakti që produktet për meshkuj posaqërisht janë bërë të popullarizuar në disa vitet e fundit. Ne në Zetaniche gjithashtu nuk jemi ndarë nga ky trend e kështu të gjithë affiliatëve tonë u ofrojm mundësin e promocionit të TurboMax offera i cili çdo ditë tregon rezultate befasuese gjë e cila klasifikon ndër offerat tona më të popullarizuara dhe definitivisht është zgjidhje e shkëlqyeshme për çdo affiliate. TurboMax është në dispozicion në shtetet në vijim: BA, BG, HR, CZ, EE, GR, HU, IT, LV, LT, MK, PL, RO, RS, SI, SK. Payout-i për TurboMax bie në COD (cash on delivery) offers dhe që është në dispozicion në platformën desktop dhe mobile. Ky është produkt i cili rezultatet e shkëlqyeshme i krijon në të gjtiha llojet e traffic.

  [​IMG]

  Kur janë në pyetje affiliate tonë, qellimi kryesor i yni është të ju ndihmojm që të fokusohen në produktet për të cilat shikojm që kanë potencial të madh të sjellin fitime, e pranë TurboMaxit kemi ndarë dy produkte të reja të cilët janë gjindur në listen tonë të Top offera.

  Njëri nga këto produkte bie në kategorin health – CleoLux, anti-majasil krema e dedikuar për kujdesin e shputave. Edhe përveç kësaj që CleoLux pothuajse u gjet në ofertën tonë, shumë shpejt ka hasur në interesimin e madh të publikës dhe ka treguar rezultate të shkëlqyeshme. CleoLux ofrojm për këto tregje: IT, CZ, HU, HR, SK dhe SI ku affiliate mund të fitojn 7,50 € deri 10 € për konverzim.

  [​IMG]

  Përveç CleoLux-it edhe një produkt i ri është treguar me rezultate të shkëlqyeshme për një kohë shumë të shkurtër e kjo është - Tesla Saver ECO. Zgjidhje e përparuar për kursimin e energjis elektrike sigurisht është diçka që çdo shtëpi e bartë dhe objektet punuese ku është prezente shpenzimi i madh i energjis elektrike. Për këtë arsye edhe nuk është qudi që produkti ynë Tesla Saver ECO shumë shpejtë është futur në treg dhe realizon rezultate të dukshme. Gjithsesi e rekomandoj affiliate-ve tonë sepse si CleoLux ofron zgjidhje të përparuar për problemet me të cilat publiku çdo ditë përballet. Tesla Saver ECO është në dispozicion për promocion në këto shtete: HU, CZ, HR, SK, dhe PL, me payout-tet prej 7,50 € deri 10,00 €.

  Natyrisht, në mënyrë që të mos e ngarkojm këtë forum me post informacione, u ofrojm mundësin të vizitoni bllogun tonë në mënyrë që të mësoni në lidhje me produktet të cilat ofron Zetaniche.

  Gjithsesi jeni të mirë se ardhur të na bashkoheni rrjetit tonë dhe të filloni të krijoni fitime duke promovuar produktet nga oferta jonë.
   

Shpërndajeni këtë faqe