Re: mendime casti une them me vete, sa mire do ishte ta harxhoja kohen ne ndonje vend tjeter,pse jo ne tirane rrugeve
Re: Re: mendime casti une mendoj kur dreqin do ta marre ate diplomen se plasa.po s'kam c'bej do pres edhe tre vjet! :cry: :cry:
Re: Re: mendime casti une tani po mendoj ku do jet engjelli im e para e duta ku zotin jan keto shoket e mij qe spo me marrin ne tel se u cmenda ketu dhe du me dal me pi nje kafe per qef /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Re: mendime casti une po mendoj kush do e fitoj kampionatin evropian ps: ishalla fitoj basten :angel:
Re: Re: mendime casti tani po mendoj per nje person teper i vecante is my angel po mendoj ca dreqin do me ken bere nana me ngrene dhe po mendoj pse dreqin AF sme hapet ne shpi /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Re: mendime casti mos mendo shume ti se te dalin thinjat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Re: Re: mendime casti adesso penso all mio angelo che sta lontano e penso che bella musica che sto ascholtando adesso /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Re: mendime casti une tani po mendoj sa muzike te bukur po degjoj /pf/images/graemlins/laugh.gif PS. ho mer ju kan rrjedhe trut nga veshet kshu ho pra pik mendimesh skeni /pf/images/graemlins/tongue.gif
Re: Re: mendime casti se_di greqia te sigurte. une po mendoj nje lendine me hije te shtrihem mes barit e te bej nje cigare ashash, ose nje ishull te mbjell me marjoan, tani jam damull,fare po fluturoj sa bukur eshte te mendosh
Re: Re: mendime casti good mendin JIM /pf/images/graemlins/smile.gif ca ti bej se mua me bon dam e se pij dot /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Re: mendime casti :idea: SI U THASHE DUHET TE PLOTESOJ NJE FORMULAR TANI DHE RROFSHI QE MA KUJTUAT ESHTE ME RENDESI JETESORRE po vete te blej je akullore ky ishte mendimi im i dyte i castit
Re: Re: mendime casti si te mposht vapen eshte mendimi im i pare sa hap syte,me pas mendjen ma percjell dashuria e madhe per detin ne kete vape te mbuluar ne djerse,ah sa i mire eshte dimri.
Re: Re: mendime casti po mendoja tja fus nje te rrujtme sep jam bo i i gjetun rrugash dhe kush dre2qin e din se ca mka bo ajo nan me hanger se vdiqa po me ben stomaku grrrrrrrrrr nga protestat /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Re: mendime casti tani po mendoj kujt i tha ky faithless legen dhe mbaj gojen kalama i poshter /pf/images/graemlins/blush.gif