Muzikë e zgjedhur

Diskutime tek 'Muzika' filluar nga Artin, 4 Jan 2019.

 1. Artin

  Artin Valoris scriptorum

  Tema është për muzikë të zgjedhur, të huaj dhe shqiptare, për atë që mendojmë se ka vërtet vlera artistike, e na pëlqen edhe shumë kohë pasi e kemi dëgjuar për herë të parë.
  Nuk është për muzikë që na pëlqen për momentin, pëlqime të cilat mund të jenë edhe kalimtare...
   
 2. Artin

  Artin Valoris scriptorum

 3. Airbourne

  Airbourne Papirus rex

  Naten e mire....  IMPERIAL...SONG.

  SHURRAT ka trojet....LARG.

  ARBENI.
   
 4. Airbourne

  Airbourne Papirus rex

  Neuvorstellungen für den Monat Februar:

  Friisk - Ægir
  Mavorim - Das Fleisch Der Engel
  Samsas Traum - Die Taufe
  Gatekeeper - Blade Of Cimmeria
  Kissin' Dynamite - Ecstasy
  Sulphur Aeon - Yuggothian Spell
  Panopticon - The Crescendo Of Dusk
  A Pale Horse Named Death - Fell In My Hole
  Swallow The Sun - Never Left
  Dødsferd - An Existence Without Purpose

  Hmmm...numri NENTE ka NOTEN DHJETE,ose renditjen duhet ta kthesh me krye poshte -1...pra ... apo FIRST.  DANKE.....FUCK...ist das MEGA????
  Ju me ato skiponjat e DARIT!!!!
   
 5. Airbourne

  Airbourne Papirus rex  OVERTURE...e SHEKULLIT.

  GREATE.
   
 6. Airbourne

  Airbourne Papirus rex

  Ata MAMIqirat kane Jebatshe fshatin....mua me rruajne KARIN

  GREATING.
   
 7. Airbourne

  Airbourne Papirus rex

  Kto SHURRAT leaf and company.

  BOmiss
   
 8. Airbourne

  Airbourne Papirus rex

  Mos EDHE... u merr me KETO PESHTARAKET ...nacionaliste te DARIT  Qe kur e kam...DEGJUAR  Dhe ska PISANJOS qe me kundershton.

  PIKEpamja e IME.
   
 9. Airbourne

  Airbourne Papirus rex

  Naten e mire nga....  PS....KALBESIRAT edhe ne nje DITE te VECANTE merren me....VDEKSINA.

  Beni.
   

Shpërndajeni këtë faqe