Members Who Liked Message #2

Thread:
Na thoni disa histori interesante ,te pabesueshme,anormale dhe te perditshme etj.........
 1. 12 Aug 2015

  Dreamer

  Under the Dome, Mashkullore, from Orion Constellation ..
  Mesazhe:
  1
  Pëlqime të marra:
  1
  Trofenj:
  0
 2. 18 Oct 2012

  Sonia007

  Papirus rex, Femërore
  Mesazhe:
  1,319
  Pëlqime të marra:
  783
  Trofenj:
  113
 3. 22 Jul 2011

  Megg

  Carpe Diem, Femërore, from ''Kryeqendra e veriut"
  Mesazhe:
  5,033
  Pëlqime të marra:
  2,207
  Trofenj:
  213
 4. 12 Jul 2011

  Al-Punk

  Still here, Mashkullore, from Karlsruhe
  Mesazhe:
  4,732
  Pëlqime të marra:
  1,353
  Trofenj:
  213