Trupi dhe Shëndeti

Të rejat dhe kuriozitetet më të fundit nga mjeksia moderne dhe Mjeku Popullor me këshilla dhe barna natyrale për probleme nga më të ndryshmet.

 1. Mjekesi dhe Biokimi

  Organizmat e gjalle, funksionimi dhe proceset qe i mundesojne.
  Tema:
  36
  Mesazhe:
  559
  E fundit: Viruset qe shkaktojne kancer katsune, 5 Oct 2016
  RSS
Rendi:
Titulli
Përgjigje ↓ Shikime
Mesazhi i fundit
 1. Alba Shehi
  Përgjigje:
  573
  Shikime:
  348,353
 2. ^buster^
  Përgjigje:
  350
  Shikime:
  95,841
 3. @d@
  Përgjigje:
  195
  Shikime:
  54,574
 4. Diavolessa
  Përgjigje:
  182
  Shikime:
  167,292
 5. Dua
  Përgjigje:
  150
  Shikime:
  82,150
 6. Raif
  Përgjigje:
  114
  Shikime:
  79,176
 7. Raif
  Përgjigje:
  82
  Shikime:
  31,218
 8. lorigirl
  Përgjigje:
  69
  Shikime:
  45,222
 9. rili
  Përgjigje:
  68
  Shikime:
  81,941
 10. Megg
  Përgjigje:
  64
  Shikime:
  3,459
 11. Mjekimi me bime
  Përgjigje:
  63
  Shikime:
  107,589
 12. D-J
  Përgjigje:
  57
  Shikime:
  13,613
 13. erimire
  Përgjigje:
  55
  Shikime:
  30,015
 14. dirty vegas
  Përgjigje:
  55
  Shikime:
  3,971
 15. scadarsko
  Përgjigje:
  53
  Shikime:
  4,471

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...