Sociologjia

Gjithçka dhe asgje, çdo problem e hall virtual :)!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime ↓
Mesazhi i fundit
 1. scadarsko
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  6,747
 2. Triumfi
  Përgjigje:
  542
  Shikime:
  257,461
 3. Genta
  Përgjigje:
  315
  Shikime:
  137,005
 4. OROSHI
  Përgjigje:
  603
  Shikime:
  132,003
 5. indrit
  Përgjigje:
  272
  Shikime:
  86,968
 6. vampirus
  Përgjigje:
  357
  Shikime:
  83,437
 7. horizonti
  Përgjigje:
  418
  Shikime:
  82,722
 8. I love new york
  Përgjigje:
  297
  Shikime:
  80,757
 9. Colossos
  Përgjigje:
  383
  Shikime:
  77,326
 10. S6T6N6
  Përgjigje:
  245
  Shikime:
  72,766
 11. S6T6N6
  Përgjigje:
  270
  Shikime:
  70,479
 12. Al-Punk
  Përgjigje:
  252
  Shikime:
  66,809
 13. Samuel
  Përgjigje:
  25
  Shikime:
  65,676
 14. Tiranas
  Përgjigje:
  167
  Shikime:
  56,753
 15. S6T6N6
  Përgjigje:
  194
  Shikime:
  55,050
 16. xhoni
  Përgjigje:
  223
  Shikime:
  54,472

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...