Sociologjia

Gjithçka dhe asgje, çdo problem e hall virtual :)!

Rendi:
Titulli ↓
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit
 1. scadarsko
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  6,380
 2. atman
  Përgjigje:
  18
  Shikime:
  2,385
 3. HipHop-Girl
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  832
 4. Brilliant
  Përgjigje:
  15
  Shikime:
  1,828
 5. olololol
  Përgjigje:
  47
  Shikime:
  9,505
 6. olti
  Përgjigje:
  6
  Shikime:
  1,846
 7. BISOU
  Përgjigje:
  68
  Shikime:
  4,239
 8. Solaris
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  280
 9. Seriozi
  Përgjigje:
  54
  Shikime:
  6,129
 10. olololol
  Përgjigje:
  9
  Shikime:
  1,158
 11. Sweety el
  Përgjigje:
  20
  Shikime:
  4,056
 12. cremaster
  Përgjigje:
  11
  Shikime:
  1,770
 13. HipHop-Girl
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  266
 14. Petroninsja
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  598
 15. Solaris
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  367
 16. njemijeenjeenjedite
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  667

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...