Sociologjia

Gjithçka dhe asgje, çdo problem e hall virtual :)!

Rendi:
Titulli
Përgjigje ↓ Shikime
Mesazhi i fundit
 1. scadarsko
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  6,748
 2. OROSHI
  Përgjigje:
  603
  Shikime:
  132,003
 3. Triumfi
  Përgjigje:
  542
  Shikime:
  257,461
 4. jack
  Përgjigje:
  505
  Shikime:
  31,995
 5. Studenti
  Përgjigje:
  420
  Shikime:
  29,379
 6. horizonti
  Përgjigje:
  418
  Shikime:
  82,725
 7. xhoni
  Përgjigje:
  412
  Shikime:
  18,444
 8. niky
  Përgjigje:
  410
  Shikime:
  14,370
 9. Sweety el
  Përgjigje:
  396
  Shikime:
  21,904
 10. Colossos
  Përgjigje:
  383
  Shikime:
  77,326
 11. vampirus
  Përgjigje:
  357
  Shikime:
  83,437
 12. iverson
  Përgjigje:
  356
  Shikime:
  40,047
 13. olti
  Përgjigje:
  334
  Shikime:
  28,186
 14. Genta
  Përgjigje:
  315
  Shikime:
  137,005
 15. regele
  Përgjigje:
  311
  Shikime:
  22,667
 16. I love new york
  Përgjigje:
  297
  Shikime:
  80,757

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...