Shkenca

Informacione shkencore, zbulime të reja, kuriozitete, teori dhe hipoteza. Gjithë bota e madhe e shkencës!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime ↓
Mesazhi i fundit
 1. harap
  Përgjigje:
  164
  Shikime:
  83,394
 2. Iliri
  Përgjigje:
  57
  Shikime:
  39,483
 3. Darien
  Përgjigje:
  43
  Shikime:
  30,753
 4. gurax
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  10,727
 5. S6T6N6
  Përgjigje:
  135
  Shikime:
  56,830
 6. ledion
  Përgjigje:
  121
  Shikime:
  55,607
 7. olti
  Përgjigje:
  147
  Shikime:
  53,998
 8. atman
  Përgjigje:
  20
  Shikime:
  41,452
 9. merc
  Përgjigje:
  85
  Shikime:
  31,005
 10. koppertoni
  Përgjigje:
  83
  Shikime:
  24,721
 11. PrInCiPiEl
  Përgjigje:
  86
  Shikime:
  24,007
 12. Iliri
  Përgjigje:
  35
  Shikime:
  19,360
 13. Wii
  Përgjigje:
  39
  Shikime:
  19,049
 14. Wii
  Përgjigje:
  54
  Shikime:
  17,673
 15. sonora
  Përgjigje:
  10
  Shikime:
  14,897
 16. Darien
  Përgjigje:
  37
  Shikime:
  13,584
 17. disku
  Përgjigje:
  19
  Shikime:
  12,929
 18. ForbiddenDoors
  Përgjigje:
  38
  Shikime:
  12,136
 19. SuPeR_MaN
  Përgjigje:
  33
  Shikime:
  11,496

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...