Programimi

/* Algoritmike, teknika programimi, gjuhet dhe dialektet e tyre. */

Rendi:
Titulli
Përgjigje ↓ Shikime
Mesazhi i fundit
 1. shkopi
  Përgjigje:
  101
  Shikime:
  13,930
 2. gurax
  Përgjigje:
  34
  Shikime:
  4,047
 3. X-GoodBoy
  Përgjigje:
  31
  Shikime:
  2,744
 4. ludwig
  Përgjigje:
  17
  Shikime:
  943
 5. qoska
  Përgjigje:
  13
  Shikime:
  1,084
 6. kuriozi000000000000000000
  Përgjigje:
  11
  Shikime:
  7,397
 7. The Helper
  Përgjigje:
  10
  Shikime:
  9,061
 8. SkErDi
  Përgjigje:
  9
  Shikime:
  1,050
 9. qoska
  Përgjigje:
  9
  Shikime:
  2,139
 10. ladio
  Përgjigje:
  9
  Shikime:
  6,906
 11. urijan
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  10,383
 12. Enea Xhani
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  5,209
 13. oneo
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  2,250
 14. jack owar II
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  806
 15. voodoo
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  933

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...