Programimi

/* Algoritmike, teknika programimi, gjuhet dhe dialektet e tyre. */

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit
 1. AlbanianC0derz
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  1,041
 2. gurax
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  2,780
 3. The Helper
  Përgjigje:
  10
  Shikime:
  9,153
 4. Enea Xhani
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  5,284
 5. Al-Punk
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  2,269
 6. cufi_bardhit
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  3,406
 7. jumpi
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  2,336
 8. kuriozi000000000000000000
  Përgjigje:
  11
  Shikime:
  7,460
 9. Al-Punk
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  2,113
 10. urijan
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  10,436
 11. IT/Programming
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,532
 12. Rima
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  766
 13. oneo
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  2,297
 14. Fulcrum
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,343
 15. X-GoodBoy
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,735

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...